News

Hot or not: Adidas sneakers met modder

Ripped jeans, verwassen T-shirts… Kleding en accessoires hoeven er tegenwoordig niet zo perfect en gepolijst uit te zien. Adidas denkt slim in te spelen op deze trend door sneakers te ontwerpen waarbij het lijkt alsof ze door de modder zijn gehaald. Zo hoef je ze niet meer een paar keer te dragen voordat ze die gedragen look hebben! Wat vind jij: hot or not? 

Als je jouw nieuwe sneakers net uit de doos haalt dan zien ze er nog helemaal perfect en nieuw uit. Geen spatje of krasje te zien. Sommige mensen vinden het veel mooier als sneakers er gedragen uitzien. Als je ook niet zo van de 'cleane' look bent, dan baal je er misschien wel van dat je de sneakers een paar keer moet dragen voordat ze er perfect uitzien. Dit hoeft nu niet meer!

Converse kwam al met de Well Worn collectie met sneakers die eruitzien alsof ze al een tijdje gedragen zijn, maar ook Adidas heeft een sneaker met een 'messy' look ontworpen. Het merk ging een samenwerking aan met designer Kazuki Kuraishi en conceptueel kunstenaar Ryan Gander waaruit het ontwerp ontstond van een witte sneaker waarbij het lijkt alsof de onderkant in modder is gehuld. Zelfs aan de onderkant is gedacht, ook daar zijn sommige delen beklad met fake mud. Kazuki Kuraishi heeft al eerder sneakers en kleding ontworpen voor Adidas en die items waren razend populair. Misschien zijn deze muddy sneakers zijn volgende hit?  

Aan de sneakers hangt een prijskaartje van $175. Het is nog niet bekend of ze ook in Nederland te koop zullen zijn. Eén tip: als je nu naar buiten gaat en door een grasveldje loopt dan krijg je hetzelfde effect ;-). 

Wat vind jij van deze Adidas sneakers: hot or not? Zou jij ze kopen of vind je het maar een raar ontwerp? 

Bron: dailymail, metro.co.uk
Bron beeld: adidas