Fashion

Shop zomerse hakken!

Augustus is begonnen! Het voelt wel een beetje als de zondag van de zomer omdat deze langzamerhand alweer bijna eindigt, maar gelukkig mogen we nog genieten van het mooie weer. Dat doen we deze zomer uiteraard met fijne trends en kleuren. Daarom schrijft Fashionscene deze week over: zomerse hakken!

Zomerse hakken, het is een nogal brede term, want welke hak is nu precies zomers? Onder zomerse hakken verstaan wij open hakken met fijne bandjes of hakken met een fijn kleurtje die perfect staan onder een kort broekje. Dat zijn geen mega hoge hakken met glitters en steentjes, want als je die combineert met iets korts, wordt het al snel ordinair en dat willen we natuurlijk niet. Daarom geven we je vandaag inspiratie van onze favo bloggers, waaronder Aimee van Song of Style die je wel vaker voorbij ziet komen in fashionable artikelen. Zij durft kleur met kleur te combineren en is niet vies van een goede hak. Het fijne is dat zij designer-items draagt waar we van weg kunnen dromen in combinatie met budget-items van Zara en H&M die ook voor ons betaalbaar zijn.

Naast sandaaltjes is een fijne hak een van onze favoriete items in de zomer. Een simpel kort broekje wordt al snel vrolijk met een stel gekleurde hakken. Ga je van het strand door naar de club? Verwissel je teenslippers voor hakken en je strandjurkje kan zo voor een uitgaansjurkje. Shop de leukste hakken hieronder, we hebben zowel hoge exemplaren als lage exemplaren uitgezocht, dus voor ieder wat wils!

P.S. Onze favoriet? De chunky lage roze hak met witte zool voor een lunch met vriendinnen! Voor een avondje uit kiezen wij voor de gele exemplaren met touwtjes: sexy!

P.S.S. Al gemerkt dat de kitten heel weer helemaal terug is? Lees hier meer.


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron


Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Welke hakken ga jij kopen? 
Pin je lievelingshakken op Pinbook

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved