Winnen

Win: €750,- shoptegoed bij Primark!

71

[AFGELOPEN] Heb je meegedaan met de vorige Primark winactie, maar ben je helaas niet in de prijzen gevallen? Niet getreurd, want Girlscene mag wéér MEGA veel shoptegoed weggeven! Primark Enschede is nog maar net geopend, of het zuiden van het land is alweer aan de beurt. Op 23 september wordt Primark Venlo feestelijk geopend en dat vieren we met 5x shoptegoed van €100,- en een hoofdprijs: shoppen voor €250,- in de nieuwe winkel met iemand van de Girlscene-redactie! 

Als er een nieuwe Primark winkel wordt geopend, dan vieren we dat met een grote winactie. En het is weer zover! Girlscene mag zes lezeressen blij maken met shoptegoed ter ere van de opening van Primark Venlo. Het is zo langzamerhand traditie geworden! Op 23 september opent Primark Venlo haar deuren en dat betekent shoppen, shoppen en nog eens shoppen. 

Hoe fijn zou het zijn als je alles in je winkelmandje mag gooien, maar niks hoeft af te rekenen bij de kassa? Misschien kun je dit gevoel binnenkort ervaren, want in dit artikel maak je kans op één van de zes prijzen. We mogen vijf lezeressen verwennen met €100,- shoptegoed en één winnares wint €250,-! De winnares van de hoofdprijs mag dit grote geld uitgeven in Primark Venlo, samen met iemand van de redactie. Als je wint, dan zullen we contact met je opnemen om te overleggen welke datum het beste uitkomt. 

Winnen? Scroll snel naar beneden om te weten hoe je kansmaakt. 

Wat moet je doen?
♥ Volg Girlscene_nl op Instagram
♥ Fotografeer je favoriete Primark item 
♥ Plaats deze foto op Instagram met de hashtag #girlsceneXprimark en mention @girlscene_nl
OF deel dit artikel op Facebook of Twitter via de linkerbalk
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wat is de naam van je Instagram-account? + vul je adresgegevens in

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
23 meiden hebben deze blog geloved