Fashion

Sieradentrend: body chain’s

Sieraden, we kunnen er geen genoeg van krijgen en een groot deel van ons salaris gaat er dan ook naar toe. Met sieraden kun je een outfit een andere feeling geven en opleuken. Vandaag neemt Fashionscene de nieuwste sieradentrend onder de loep: body chain’s!

De een vindt het ordinair, de ander is er helemaal weg van. Één ding is zeker: body chain’s zijn terug van weggeweest en zijn als je het op de juiste manier combineert helemaal niet ordinair. De body chain’s passen goed bij de bohemian stijl en zijn er in allerlei soorten. Van een belly chain tot een leg chain, het is er allemaal. Onze favoriete webshop ASOS verkoopt verschillende soorten body chain’s. Helaas zijn de sieraden niet helemaal geschikt om te dragen over je bikini, zoals we bij veel celeb’s zien, als je gaat zwemmen. Maar voor een festival is een body chain heel erg leuk.

De body chain’s spotten wij vooral bij bloggers die in zonnige staten wonen, op festivals en bij celebrities. Wij geven je hieronder inspiratie, want een body chain kun je op verschillende manieren dragen. Als je gaat voor een compleet body chain dan is het leuk om deze over of onder een crop top te dragen, zoals je bij veel festivallooks ziet. Maar ook over je kleding heen kan een body chain erg leuk zijn. Wat ook heel cool is, is om een leg chain te dragen onder je shortje. Heb je een mooi jurkje met een open rug? Ga dan voor een back chain; succes gegarandeerd.


Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron

Bron


Links & Rechts

Links & Rechts

Links & Rechts

Zoals we al schreven: celebrities zijn fan van body chains. Popdiva Miley Cyrus laat zien dat zij niet vies is van een beetje glimmend goud op haar lijf en draagt veel sieraden als accessoire bij haar badpak tijdens een shoot. Rihanna, koningin der body chain’s, weet hoe ze de sieraden moet combineren en draagt haar sieraden over haar bikini heen. Zwemmen doet ze er niet mee, maar relaxen op een yacht en haar body chain’s is een van RiRi’s favoriete bezigheden. Ook Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel heeft de trend ontdekt en draagt haar chain’s als ze aan het zonnen is op het strand. Wij vragen ons af of ze daar niet allemaal strepen van krijgt op haar lichaam, maar mooi is het wel!


Bron

Bron

Bron

Niet zo’n fan van de body chain, maar vind je iets soortgelijks wel leuk? Wellicht is de flash tattoo dan iets voor jou. Lees hier meer. 


Bron

Wat vind jij van deze sieradentrend? 
Pin je inspiratie op Pinbook