Food

De lekkerste popcorn: Propercorn done properly!

Je hebt deze fancy popcornzakken vast wel voorbij zien komen in één van de behind the scenes artikelen of op Instagram, want als de Girlscene-redactie ergens blij van wordt is het wel popcorn van Propercorn! En laten we nou net een heleboel zakken op de redactie hebben liggen om allemaal even uit te proberen. Welke popcorn zak ga jij in huis halen?

Propercorn kun je kopen in de verschillende smaken:

Lightly Sea Salted
Sour Cream & Chive
Sweet & Salty
Sweet Coconut & Vanilla
Fiery Worcester Sauce & Sun-dried Tomato

Het merk Propercorn done properly is geen ongezonde snack. Een zak popcorn van Propercorn glutenvrij, vegetarisch en bevat het bovendien maar een laag aantal calorieën. Zo zitten er in een klein zakje (30 gram) maar 130 calorieën. Wat Propercorn done properly zo speciaal maakt, is dat de popcorn in deze zakken vers is gepoft. En de combinatie van verschillende originele smaakjes maakt de popcorn van Propercorn ontzettend lekker. 

Naast dat Propercorn done properly geweldig lekker is, zijn de verpakkingen ook super origineel. Het wordt net even wat leuker gemaakt om een zak popcorn in huis te halen. Je koopt een zak bijna alleen om zijn verpakking, zodat je het thuis mooi kunt uitstallen. Als je tenminste de verleiding kunt weerstaan…

De grote vraag is natuurlijk: Waar kun je deze popcorn inslaan? Dit kan onder andere bij: 

AH to Go
Marqt
Deen supermarkten

Voor een kleine zak van 20 of 30 gram betaal je €0,99 en voor een grote – van 80 tot 90 gram – betaal je €1,89. Maar het is de prijs zeker waard!

De Propercorn Lightly Sea Salted is precies wat de naam al zegt: deze Propercorn zak is zoutig, maar niet té zoutig. Het is dus geen overheersende zoute zak popcorn en vooral lekker voor als je een avondje thuis bent, en een film wil opzetten na het avondeten. Zorg er wel voor dat je een gaatje overhoudt in je maag, want eenmaal begonnen aan een zak Propercorn kun je niet meer stoppen! Dit ondervonden Girlscene's Danique en Annemerel. Oh jeej…

Ben je meer van de zoetigheid? Dan moet je zeker eens Propercorn Sweet Coconut & Vanilla proberen. Bij de eerste hap is de smaak misschien even wennen, omdat het een vreemde smaak is die nog niet veel voorkomt in de wondere wereld van snacks. Maar na een paar happen zul je zien dat je verslaafd bent en dat je het liefst de hele zak in één keer opeet.

Deze zak Propercorn heeft een zoutige smaak en is ó zo lekker! Ook bij het openen van deze zak, ruik je de overheerlijke geur al van sour cream. Girlscene's Shelley is helemaal verslaafd aan deze smaak!

Ooit de combinatie van zoutig en zoetig geprobeerd? De Girlscene-redactie niet, totdat de zakken van Propercorn binnenkwamen, waarbij je een smaak hebt met zowel zoetig als zoutig! De smaak doet je wellicht denken aan salty caramel. Eerst proef je het zoete, waarna je een zoutige nasmaak eraan overhoudt. Fashionscene's Daphne is helemaal weg van deze zak. Mnom!

The last one.. Propercorn heeft ook nog de smaak Fiery Worcester Sauce & Sun-Dried Tomato! Deze zak heeft de smaak van zongedroogde tomaten in combinatie met de aparte smaak van de Fiery Worcester Sauce. Het is een smaak die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt geproefd, maar eenmaal geprobeerd wil je nooit meer een ander!

Welke zak Propercorn ga jij in huis halen? 
Pin je favoriete zak op Pinbook

Must reads 👀