Winnen

Win 10x Rainbow Loom pakketten t.w.v. €19,50

23

[AFGELOPEN] Loomen is hot! Vooral veel Girlscene lezeressen die actief zijn op het forum krijgen er geen genoeg van. En jij misschien ook niet, dus daarom geeft Girlscene maar liefst 10 originele Rainbow Loom startpakketten met metalen haak weg zodat jij de rest van de zomervakantie lekker kunt loomen. Wil je kans maken op één van de pakketten? Lees dan verder. 

Loom jij al?! In samenwerking met Rainbow-Loom, waar je de originele Loom producten koopt, geeft Girlscene 10 Rainbow Loom startpakketten met metalen haak weg zodat jij ook aan de slag kunt gaan met loom creaties. In de webshop van Rainbow-Loom vind je alle kleuren elastiekjes van de regenboog en alles wat je nodig hebt om te beginnen met loomen. Dit pakket is perfect voor meiden die geen tot weinig ervaring hebben met loomen, want naast de basisproducten krijg je ook de Nederlandse handleiding erbij!

Let op: er zijn veel nep Rainbow Loom producten in omloop die kwalitatief niet zo goed zijn als de originele loom spullen. Daarom is het aan te raden om de originele producten te kopen! Dan is de kwaliteit sowieso gegarandeerd.


Wat kun je maken?
De loom armbandjes zijn super populair op dit moment, maar misschien wil je weleens iets anders maken. Naast een armband kun je ook een ring maken of juist een haarband. Hier kun je veel voorbeelden vinden en inspiratie opdoen!


Wat win je?

- originele Rainbow Loom
- Rainbow Loom metalen haaknaald
- Nederlandse verpakking en handleiding
- hersluitbaar opbergvakje voor de elastiekjes
- 600 gekleurde loom elastieken (voor ongeveer 24 armbanden)
- mini Rainbow Loom

Het voordeel van de originele Rainbow Loom producten is dat de haaknaald bijvoorbeeld veel sterker is dan de neppe varianten. Daarnaast is de Rainbow Loom verstelbaar en te verbreden waardoor je nog meer verschillende armbandjes maakt!

Wat moet je doen om kans te maken?
♥ Log in op je Girlscene profiel
♥ Volg Girlscene op Instagram
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wat voor artikelen wil jij graag in de winter lezen? (Rainbow Loom winactie)

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Niet gewonnen? Koop dan je Rainbow Loom spullen bij www.rainbow-loom.nl en www.rainbowloomkopen.be

Pin je favoriete loom inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved