Instagram it-girls die je moet volgen

Lifestyle door Renee

Alle Instagram addicts opgelet! Krijg je geen genoeg van filters en foto's uploaden, maar kan je feed wel een upgrade gebruiken? Lees dan vooral verder en volg nieuwe mensen. De volgende meiden hebben het geschopt tot ware Instagram it-girls mede dankzij hun bestaan als model/designer/muzikant. Ze plaatsen de leukste foto's, dus check 'em out.


Naam: Angel Haze
Instagram: @angxlhxze

Angel Haze is een rapper/zangeres uit Amerika. Onlangs werkte ze samen met Ludacris voor de theme song van de film 22 Jump Street. Kenmerkend aan haar Instagram account? Zwart-wit foto's en haar lange ombre lokken.


Naam: Hannah Bronfmann
Instagram: @hannahbronfman

Hannah Bronfmann is zeer succesvol in New York City. Ze is model, DJ en co-founder van de Beautified app. Op Instagram krijg je voornamelijk een sneak peek van haar fabuleuze leven in The Big Apple, inclusief de nodige bikini foto's.


Naam: Tahliah Barnett
Instagram: @fkatwigs

FKA (Formerly Known As) twigs is een Britse muzikant en danseres. Haar Instagram feed bevalt je vast wel als je niet houdt van perfecte foto's, maar de voorkeur geeft een foto's met een kunstzinnig randje. Waarschijnlijk ben je nog niet eerder zo'n account tegengekomen!


Naam: Annabelle Dexter Jones
Instagram: @abanel

Een beauty met brains... Dat is Annaebelle Dextor Jones! Het zusje van Charlotte en Samantha Ronson heeft naam voor zichzelf gemaakt als model en modeontwerper. Genoeg reden om haar te volgen als je een modeliefhebber bent.


Naam: Pia Mia Perez
Instagram: @princesspiamia

Pia Mia Perezi is een opkomende zangeres, songwriter, actrice én model. Met andere woorden: wat kan ze niet? Als je niet afhaakt na selfie nummer 100 is Pia Mia een goede om te volgen!


Naam: Langley Fox
Instagram: @langleyfox

Langley Fox is een coole chick waar veel creativiteit in zit. Volg haar voor super goede tekeningen, mooie foto's en kleine tattoos. Feitje: Langley is de achterkleindochter van Ernest Hemingway. 


Naam: Natalie Westling
Instagram: @nataliewestling

Een meisje dat niet mag ontbreken in jouw volglijstje is Natalie Westling. Dit model showt haar model on en off duty foto's regelmatig op Instagram. Ze loopt onder andere shows voor Chanel, Saint Laurent en Prabal Gurung en timmert daardoor hard aan de (mode)weg.


Naam: Jeanne Damas
Instagram: @jeannedamas

Jeanne Damas... Klinkt dat niet als een droomnaam? Deze dame uit Parijs straalt die typische Franse chiqueheid uit zonder dat het too much wordt. Jeanne werd bekend door te acteren en te bloggen op haar gelijnamige website. Je moet haar alleen al volgen vanwege de mooie lipstick kleuren die ze draagt!

Wie van deze meiden ga jij volgen op Instagram? Wie ontbreken er volgens jou in dit rijtje?

Bron: beautyhigh, instagram