Lifestyle

33x hippe interieur items

Ken je dat? Dat je op zoek bent naar nieuwe interieur items voor in je slaapkamer en voor de verandering niet iets wil kopen bij Ikea? Neem dan een kijkje naar het interieurmerk 'New Nostalgia'. De naam zegt het al, alle nostalgische interieur items worden in een nieuw jasje gestoken. Van klokken, lampen, vasen en theedoeken tot kussens, kopjes en fotolijstjes. En het ziet er ook nog eens hip uit ook!

New Nostalgia maakt van oude items weer hippe items. Wat dacht je bijvoorbeeld van een simpele bureaulamp? Of van een peper en zoutmolen? New Nostalgia heeft het, want de huidige technologie maakt het mogelijk om het verleden te combineren met het heden! 

Het merk bestaat uit twee concepten. De eerste is New Nostalgia Ultimate, bestaande uit bijvoorbeeld grafische printjes en vormen. Het tweede concept is wat simpeler en heet daarom ook New Nostalgia Basic. Het Basic concept bestaat uit natuurlijke kleuren, die hierbij minder belangrijk zijn, en simpele grafische printjes. 

Onder New Nostalgia vallen vijf verschillende brands, waaronder Jip, Karlsson, Leitmotiv, Pt en Silly. Je vindt de items onder andere bij de Bijenkorf en op de online website van New Nostalgia. 

De Girlscene-redactie heeft de leukste items van New Nostalgia alvast voor je geselecteerd. Dus neem snel een kijkje naar al het moois dat New Nostalgia te bieden heeft! 🙂








 

Welke items van New Nostalgia vind jij het leukst? 

Pin je inspiratie op Pinbook

Must reads 👀