Wat zou jij doen met €600,- shoptegoed?

Fashion door Redactie

"Wat zou jij doen met €600,- shoptegoed?" is een vraag waar elk meisje wel een antwoord op weet. Belle was één van de twee winnaars van de s.Oliver winactie, zij mocht dus écht €600,- uitgeven. Woooow. Samen met haar moeder reisde ze af naar Maastricht, waar ze ook nog mochten overnachten en dineren. Benieuwd hoe het shopweekend is gegaan en wat Belle heeft gedaan met €600,- shoptegoed? Lees maar mee. 

Op Girlscene komen er elke week winacties voorbij, maar de winactie van s.Oliver was iets groter dan normaal. Je kon namelijk een shopweekend met je moeder winnen, inclusief hotel, lunch, diner én €600,- shoptegoed. Deze grote prijs won je niet zomaar, je moest een leuke foto van jou en je moeder in s.Oliver outfits uploaden op een speciale actiepagina. Belle was één van de lucky winners en mocht met haar moeder naar Maastricht. 

Natuurlijk zijn wij ontzettend benieuwd hoe het shopweekend is gegaan en hoe Belle en haar moeder het shoptegoed hebben gebruikt. Belle stuurde ons haar verhaal: 

Shopavontuur
"Na een prima treinreis komen we aan in ons hotelkamertje van hotel Beaumont. Meer tijd om de kamer te inspecteren dan het ploffen op de bedden hebben we niet, want niet veel later hebben we een afspraak bij het s.Oliver-filiaal. Met toch wat kriebels in onze buiken lopen we door het mooie Maastricht naar de winkel, waar een geweldig ontvangst met champagne ons staat te wachten. Zelfs een heuse cheque wordt ons overhandigd en dan weten we: het is geen droom, het is echt!"

Topsport
"Een beetje overrompelt en zonder duidelijk plan halen we uit allerlei rekken leuke jurkjes, shirtjes, noem maar op. Na de eerste paar pas-sessies krijgen we toch wel behoorlijke trek en besluiten we al het leuks alvast achter te laten hangen, zodat we lekker sushi kunnen gaan eten bij Sashimi op aanraden van een s.Oliver medewerkster. Die avond pakken we nog een terrasje op het Vrijthof en vallen na aankomst op de hotelkamer als een blok in slaap. Die-hard shoppen is een echte topsport."

Paspro
"Die ochtend beginnen we met een heerlijk ontbijtje in hotel Beaumont. Vandaag gaan we €600,- shoptegoed uitgeven, spannend! We vervolgen onze weg naar de s.Oliver winkel waar er weer heel wat gepast wordt. We worden langzamerhand pro’s in het afgaan van al de rekken in de winkels! Steeds ontdekken we weer iets anders wat toch ook echt even gepast moet worden." 

Afrekenen
"Na ongeveer 6 uur in totaal geshopt te hebben, zijn we er eindelijk uit. Klaar om de broeken, schoenen, jurkjes, shirtjes af te rekenen. Met beide een nieuwe rugzak, vol met onze andere aankopen en met een totaal nieuwe outfit aan verlaten we heel gelukkig en nog met lichtelijk ongeloof de s.Oliver winkel. Wow, wat was dat leuk!"

s.Oliver-fan
"Ik denk wel dat ik vaker bij s.Oliver ga shoppen. Hiervoor had ik af een toe een shirtje van s.Oliver, maar nu ik echt goed weet wat het merk allemaal heeft, zal ik er vaker te vinden zijn."


Belle en haar moeder in nieuwe s.Oliver outfits en alle aankopen

Wat zou jij doen met dit mega shoptegoed? 

*Dit is een gesponsord artikel