Fashion

TIP: handige rokjes truc voor op de fiets!

Dit probleem herken je vast wel.. het is super lekker weer buiten en je besluit dat je met een rokje aan op pad gaat, maar je hebt daarbij wel je fiets nodig waardoor je stiekem weer twijfelt of dat rokje nou wel zo handig is. Je kijkt op je klokje en ziet dat je eigenlijk geen tijd meer hebt om je nog om te kleden. Dan maar met je korte rokje de fiets op, maar terwijl je fietst zie je al die mannen alweer kijken. Nieuwsgierig naar wat daar onder het rokje schuilt. Zucht.. was er maar een oplossing voor. Girlscene kan je vertellen dat die oplossing er is!

De oplossing is namelijk heel simpel.. je maakt van je rok een broek, waardoor je niet het probleem hebt dat iemand tussen je benen staart als je op de fiets zit. Alsof het namelijk nog niet vervelend genoeg is dat je je onderbroek ziet als je fietst, gaan mannen er ook nog even naar kijken. Fijn!

Het is gewoon héél vervelend en je blijft daardoor continue je rokje omlaag trekken, of in ieder geval een oplossing er naar te zoeken. Meestal fiets je dan maar met een hand tussen je benen, zodat ze in elk geval niet meer tussen je benen hoeven te kijken, maar slechts alleen naar je mooie benen. Maar als je nou echt van die kijkende mannen af wil en niet meer schaamtelijk de fiets op wil stappen wanneer je een rokje draagt, pak je gewoon een muntje en een haarelastiekje. Dat is het enige dat je nodig hebt voor dit probleem! En het is ook nog eens in een paar seconde gefixed. 

De dame achter dit idee is Johanna Holtan en laat in haar filmpje 'Penny in yo pants'  op Vimeo zien hoe het moet samen met een paar vriendinnen. Zo handig!Ga jij deze truc uitproberen? Of heb je een andere oplossing voor dit probleempje gevonden? 

Pin je inspiratie op Pinbook

LOVE dit artikel
23 meiden hebben deze blog geloved