Fashion

Hot or not: cut out leren boots

Tijdens het webshoppen komen we geregeld items tegen waarvan we beginnen te kwijlen, maar ook items waarvan we niet zo goed weten of we het nou mooi of lelijk vinden. Zo spotte de Girlscene-redactie laatst deze cut out leren boots van & Other Stories, maar wat we hier nou van moeten vinden, weten we niet zo goed. Wat vind jij van deze cut out boots? Zijn deze shoes: hot or not?


Bron

De boots, die je vindt op de webshop van & Other Stories, zijn leren boots met open teen. Verder bedekt het je kuiten met een stuk leer. Het geeft een iets geavanceerdere gladiator look, maar tegelijkertijd lijken de boots ook weer op regenlaarzen met hakken. 

Eerder liet de Girlscene-redactie al zien dat de cut-out boots een nieuwe trend zijn, maar deze boots gaan nog nét even een stapje verder. De boots zijn wel gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld een jurk tot boven de knie, of een hoge taille rok met een nette blouse en een clutch bij de hand. De redactie vraagt zich wel af of je kuiten hierdoor nog groter gaan lijken, dankzij de ruimte die over is tussen je kuit en de stof, als we kijken naar het voorbeeld...


Bron

Wat vind jij? Zijn deze cut out boots: hot or not?

Zet je inspiratie op Pinbook

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved