News

Hot or not: mannen met een knotje

Vergeet mannen met baarden, échte hippe mannen hebben tegenwoordig een knotje. That's right, een hairdo die ook bij ons geliefd is. In New York is het heel normaal dat mannen met een knotje op hun hoofd rondlopen en de trend zou nu ook naar ons komen. De celebs zijn er in ieder geval dol op, we spotten de 'man bun' bij onder andere Harry Styles. Wat vind jij: hot or not? 

Een tijdje geleden was er een hele hype over mannen met baarden, maar die trend is een beetje geweest. Een onderzoek van Australische biologen heeft uitgewezen dat we mannen met baarden inmiddels minder aantrekkelijk vinden, omdat zoveel mannen ze nu laten staan! Hoog tijd voor iets nieuws dus. Een aantal celebs experimenteren er al jaren mee, maar we zullen dit fenomeen binnenkort pas op de Nederlandse straten spotten: mannen met een knotje. 

De mannelijke knot moet er allesbehalve perfect uitzien. Geen strakke ballerinaknot zoals wij die weleens dragen, maar een warrige knot met loshangende plukjes. Het moet eruitzien alsof hij vlak voordat hij de deur uitging nog even een knotje heeft gemaakt, alsof hij er niet over na heeft gedacht (terwijl we stiekem weten dat er wel degelijk over na is gedacht).  

In New York is de 'man bun' al sinds vorig jaar normaal, en inmiddels heeft deze hairdo ook al Californië bereikt. Het is dus wachten tot de Nederlandse mannen met een knotje zullen rondlopen. De verwachting is dat we het mannelijke knotje deze zomer zullen zien.

De celebs lopen altijd voor op de trends; David Beckham is er niet vies van en ook Orlando Bloom probeerde de knot al in 2006 tijdens de Teen Choice Awards. Om je te kunnen laten zien hoe mannen eruitzien met een knotje, hebben we een aantal celebs met een knotje voor je op een rij gezet. Kijk je mee? 


Orlando Bloom


Chris Hemsworth


Brad Pitt


Jared Leto


Harry Styles

Wat vind jij van mannen met een knotje: hot or not? Hoop jij dat de Nederlandse mannen een knotje gaan dragen of hoop je dat het ons land nooit bereikt? Welke celeb ziet er het knapst uit met een knotje?

Bron: metro.ca, nu
Bron beeld: gettyimages, reporters

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved