Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kylie Jenner en Selena Gomez tot Hilary Duff en Amanda Seyfried. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Alessandra Ambrosio

Hippe moeder en supermodel Alessandra arriveert in haar geboorteland Brazilië om een potje voetbal te kijken. Dit doet ze geheel in stijl met een leren jas, simpel shirt en boyfriend jeans. Daarnaast draagt ze Vans met panter print en heeft ze om haar arm een zwartleren minibag.

Hilary Duff

De altijd fashionable geklede Hilary Duff ging even langs de nagelsalon om haar nagels bij te laten werken. Terwijl ze onderweg was nam de paparazzi uiteraard een aantal foto's van Duff. 

Kylie Jenner

Kylie spendeert heel wat tijd met Jaden en Willow Smith. Zo ook tijdens deze dag waar Kylie gekleed gaat in een zwarte crop top en een hoge taille rok met franjes. Daarnaast draagt ze haar bekende black boots en een Ray-Ban zonnebril. Tot slot heeft ze een zwartleren minibag.

Willow Smith

De tiener met wellicht wel de mooiste benen is niemand minder dan de dochter van Will Smith, namelijk Willow. Ze draagt een high waisted blue short en een wit T-shirt met watermeloenen print. Om de look wat stoerder te maken koos ze voor donkerblauwe All Stars. 

Amanda Seyfried

Amanda draagt graag haar All Stars en zo ook dit keer wanneer ze op het vliegveld van Los Angeles aankomt. Daarnaast heeft ze een lichtblauwe jeans aan met opgerolde pijpen, een grijs T-shirt met korte mouwen en heeft ze een tas met bloemenprint bij zich.

Kendall Jenner

Samen met haar jongere zusje Kylie, maakte Kendall een ritje door South Hampton. Kendall koos voor een gladiator look met een grijze crop top met opgerolde mouwen, een witte hoge taille rok en gladiator sandals.

Selena Gomez

Selena had overduidelijk geen zin in de paparazzi, maar ziet er wel heel leuk uit. Zo draagt ze een zwart vest met verschillende kleuren stippels, een lichte ripped jeans en een zwarte top met V-hals. Verder heeft ze een zwartleren bag bij zich en draagt ze een hippe black hat. Om het zwarte te matchen heeft ze gekozen voor zwarte pumps. 

Emma Stone

Samen met vriendjelief Andrew Garfield spendeert Emma wat quality time in New York, terwijl ze op zoek zijn naar oldschool filmposters. Emma draagt een hippe tuinbroek met een simpel wit shirt eronder. Verder draagt ze simpele sandalen en de vaker gespotte Ray-Ban zonnebril. 

Keira Knightley 

She's got style, she's got grace.. Keira Knightley gaat gekleed in een mooie, lichtblauwe jurk van Prada. Verder houdt ze haar outfit simpel met alleen een felblauwe clutch van hetzelfde merk, een beige zonnebril en zilveren hakken. We like!

Vanessa Hudgens

Met een bloemenprint maxi jurk kun je niet anders dan opvallen, al helemaal als je Vanessa heet. De jurk komt van het merk Lovers & Friends. Voor de warmte draagt ze een zwart vestje en bewaart ze haar spullen in een witte bag. Samen met vriendin Jena Malone was Vanessa onderweg naar een veganistisch restaurant in Los Angeles.

Wie rockt de look? En wie slaat volledig de plank mis? 

Pin je favoriete look op Pinbook

Must reads 👀