Beauty

Winter nagellak die je op je wishlist moet zetten

6

Ben je de neon nagellak helemaal zat en zie je liever echte winterse kleuren op je nagels? Top! Girlscene heeft namelijk verschillende lakjes voor je geselecteerd die je op je winter wishlist moet zetten. Je wordt op alle fronten voorzien: van pearly tot effen nagellak. Kijk snel verder voor informatie, foto's, swatches en meer. Dit zijn onze favorieten!


Wie op zoek is naar bruine nagellak - helemaal trendy nu - kan onder andere bij OPI terecht! In de Nordic Collection voor het najaar en de winter van 2014-2015 vind je maar liefst vier bruine tinten. Voor iedere huidskleur is er wel een nagellak te vinden. Kijk naar de swatches en kies je favoriet.

Lees ook dit artikel als richtlijn voor welke kleur bij jouw huidskleur past. 


OPI Going My Way or Norway? 
Prijs: €14,25

Going My Way or Norway is de eerste bruine lak in de Nordic Collection van OPI. Deze kleur lijkt erg op karamel. Om het mooi te laten dekken heb je twee lagen nagellak nodig. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


OPI Ice-Bergers & Fries
Prijs: €14,25

Wat drink je bij burgers & fries? Een chocolademilkshake in dit geval! Dat is de shake die OPI inspireerde om deze nagellak te ontwikkelen. Wat prettig is aan deze kleur is dat het in één laagje al goed dekt. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10


OPI with a Nice Finn-ish
Prijs: €14,25

Als bruin-bruin niet jouw ding is laat deze gouden brons kleur jouw hartje misschien wel sneller kloppen. OPI with a Nice Finn-ish staat vooral mooi bij een getinte huid. En pluspunten voor de goede dekking. Eén laag is namelijk al voldoende!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


OPI How Great is Your Dane?
Prijs: €14,25

In het zonnetje zie je de echte kleur van How Great is Your Dane: een koffiekleur. Binnen neigt de nagellak meer naar OPI You Don't Know Jacques, maar dan iets grijzer. Twee lagen nagellak geeft het mooiste resultaat.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Houd je meer van een glansje en een parelmoer finish? Dan vallen de Stardust nagellakjes van Gosh vast in de smaak! De drie nieuwe nail lacquers hebben een opvallende finish die helemaal past bij de feestdagen aan het einde van het jaar. 


Gosh 628 Stardust
Prijs: €7,29

Je hebt iets meer geduld nodig voor de stardust nagellakjes van Gosh, maar daar krijg je wel een gave finish voor terug! Eenmaal aangebracht zakt de nagellak als het ware naar de zijkant van je nagels, dus wat aanbrengen betreft is het best lastig. Een voordeel van deze kleur is dat het ook prima werkt als een pearly topcoat! Als je de kleur op zichzelf gebruikt heb je drie lagen nodig voor een dekkend resultaat. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Gosh 630 Moonlight
Prijs: €7,29

Moonlight is de donkere variant van Stardust. Het dekt wat beter is en door de finish sprankelt de kleur in de zon. Wederom is dit een tricky lakje om aan te brengen, maar als je het kwastje goed afstrijkt moet het geen probleem vormen. Je hebt ongeveer drie lagen nodig. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Gosh 631 Million Stars
Prijs: €7,29

Million Stars is een diepgrijze nagellak met holografische glitters. Van de drie Gosh lakjes dekt deze het beste! Waar de basislaag van Moonlight meer zilver is, is Million Stars een stuk donkerder en grijzer. De lak dekt in twee lagen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10


Essie slaat de plank niet vaak mis en de herfstcollectie van dit jaar is weer helemaal on point. Alle kleuren zijn goed en voor ieder meisje zit er iets tussen. We kunnen moeilijk een favoriet kiezen, maar Partner in Crime en The Perfect Cover Up zie je deze winter in ieder geval vaak op onze nagels! 


Essie Fall in Line

Prijs: €9,99

Fall in Line is één van de kleuren uit de herfstcollectie van Essie. Ook voor de winter is dit een goede kleur! Het is een zijdachtige jadegroene tint die precies goed is. In twee dagen dekt de lak perfect. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Essie Partner in Crime

Prijs: €9,99

Bruine nagellak is helemaal hot en één van Girlscene's favorieten is Partner in Crime. Het is een pure chocoladebruine kleur met een vleugje mahonie. Eén laag geeft al een mooi resultaat. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10


Essie Style Cartel

Prijs: €9,99

Wie van blauw houdt moet zeker Style Cartel proberen. Het is een kobaltblauwe nagellak met een soort gel/transparante finish. Ondanks de finish dekt de kleur goed in twee lagen. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ 8/10


Essie Take it Outside
Prijs: €9,99

Taupe meets grijs en die twee kleuren gecombineerd geeft een goede winterse nagellak. Deze kleur is momenteel trendy en Take it Outside van Essie is een aanrader. Twee lagen is namelijk genoeg om deze lichte tint goed te laten dekken.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Essie The Perfect Cover Up

Prijs: €9,99

The Perfect Cover Up is moeilijk te omschrijven. De nagellak kleur is een mix van donkerblauw, groen en grijs wat Essie omschrijft als een grijstint met staalachtige ondertonen. Eén of twee lagen geeft een goede dekking. 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10

Welke nagellak is jouw favoriet? 

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved