Series & Films

De awkward moments in Awkward

18

Je kent het wel, je hebt een lijstje met de series die je kijkt en bewaart Awkward voor het laatste, zodat je daarna met een glimlach je bed in kunt duiken. In Awkward komen de meest ongemakkelijke momenten voor en het is vaak zo herkenbaar. Daarom kiest Girlscene de meest ongemakkelijke momenten uit van de afgelopen seizoenen, waarom je zeker weten kunt lachen!

Ken je de serie nog niet? Dan is het zeker een must see om te kijken. De serie heeft onder andere leuke jongens, zoals de hete boy Matty, awkward momenten die herkenbaar zijn en humor waar je 'u' tegen zegt. Kijk je de serie wel, maar heb je nog niet alle afleveringen gezien? Dan is het handig om te weten dat er spoilers (!) in dit artikel zitten. So watch out!

>>> Spoiler alert <<<

On stageOei. Dit moment is wel héél ongemakkelijk. Terwijl Jenna in het eerste seizoen een relatie krijgt met Jake, de best friend van Matty die niet weet dat Jenna en Matty seks met elkaar hebben gehad, komt erachter dat er een fling tussen de twee is geweest. En dat ook nog eens op een podium midden op het schoolplein. Ongemakkelijk.. 

Jenna showing who's bossHet is dan niet de meest 'awkward' situatie, maar het is wel een fierce momentje van Jenna Hamilton. Ze laat de blondine duidelijk zien wie hier de baas is, waarbij zelfs queen Sadie haar petje afzet. Show them who's the boss Jenna!

Sadie versus EvaDe laatst uitgekomen episode van Awkward begint de busreis meteen goed. Matty confronteert Sadie met het feit, dat de kus die zij hebben gedeeld, iets betekende voor Sadie. Waarop Sadie een blik werpt waarvan je denkt 'halleluja' en daarop reageert. Lo-ve-ly..

16 and pregnantEn dan denk je dat je geëerd wordt omdat je een voorbeeld bent voor een jonge meid, maar dan loopt het net even anders dan je dacht. Say what?! 16 and pregnant? Dat is niet het voorbeeld dat ik heb gegeven. Awkward..

Van de volgende momenten is helaas geen beeldmateriaal, maar ze spannen toch wel de kroon: 

♥ In seizoen 1 heeft Jenna een bad ass periode en gaat ze vreemd met de mysterieuze jongen Collin. Terwijl vriendjelief Matty haar verrassingsfeestje volledig heeft voorbereid en dus klaar staat om 'gefeliciteerd!' te roepen, ziet hij Jenna en Collin zoenend het huis binnenkomen. Oei...

♥ Omdat Matty ruzie heeft met zijn ouders, verblijft hij een week bij Jenna. Wat betekent dat Jenna niet ongestoord winden kan laten in haar kamer en dus gek wordt van Matty, die constant in de buurt is. Maar uiteindelijk moeten windjes er toch uit en gebeurt het op de wc, met een galm, terwijl Matty in haar slaapkamer staat. Auch!

♥ In seizoen 4 komt er een nieuwe 'babe' naar de school en wordt langzaam bevriend met Jenna en Tamara. Terwijl Jenna nog met Matty in haar hoofd zit, wordt ze gebeld door Eva met de telefoon van Tamara. Jenna neemt op, denkende dat ze haar beste vriendin aan de telefoon krijgt, maar krijgt in werkelijkheid Eva aan de telefoon en zegt pijnlijke dingen over Eva. Tot Jenna erachter komt dat ze daadwerkelijk Eva aan de telefoon heeft. Oeps...

♥ Ook zie je in seizoen 4 dat Jenna een nieuw vriendje krijgt, namelijk een jongen die al op de universiteit zit waar Jenna ook naartoe wil. Op een avond besluit ze om samen met Tamara hem te verrassen en langs zijn huis te komen, maar wat ze niet verwachtten gebeurde. Een onbekend meisje zat bovenop Jenna's vriendje en gaf hem een massage. What the..? Gelukkig was het maar zijn beste vriendin, hoewel dat nog steeds een beetje vreemd is.

♥ De meiden doen mee aan een sportwedstrijd tegen een groep zogenoemde 'sexy sletten', waarbij ze in de pauze al een fikse achterstand hebben. Teamleidster Jenna wil een peptalk geven, maar dat pakt slecht uit. Dan neemt een ander teamlid het over en zorgt ervoor dat Jenna eigenlijk door de grond wil zakken. 

♥ De gehele school brengt één avond door op het sportveld, waarbij Jake en Tamara een privé plekje op zoeken om wat sexy dingen te doen. Dan drukken ze op de knop van de luidspreker, waardoor iedereen hun gesprek kan horen over sex, orgasmes en de rest kun je zelf invullen. Most awkward moment in your life...

Welk moment vond jij tot nu toe het grappigst en ongemakkelijk in Awkward?

Pin je inspiratie in Pinbook

LOVE dit artikel
12 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

18 reacties

 • 5 jaar geleden Hindele

  de laatste hahaha

 • 5 jaar geleden Miss Great

  @sara op wikipedia staat dat aflevering 12 van seizoen 4 op 23 september komt.

 • 5 jaar geleden Sugarcube

  En check je materiaal na Girlscene, voor de zoveelste zoveelste keer.

 • 5 jaar geleden Sugarcube

  Ik haat Jenna met heel mijn hart.

 • 5 jaar geleden InLoveWithHim

  @ PinkBeach: Leuke tip! Ik heb zelf een iphone dus ik heb ff gegoogled op alternatieven en die zijn er: Crackle en Movie Box. Geen idee of ze goed zijn, maar ik ga er zo eens naar kijken. Dus dit kan je doorgeven aan die vriendinnen die een iphone hebben

 • 5 jaar geleden Peej

  Love Akward!

 • 5 jaar geleden melika32

  AWKWARD is zo wijs

 • 5 jaar geleden PinkBeach

  UGH EVA..

  IEDEREEN MET ANDROID: DOWNLOAD Showbox ! Met de app kan je alle films en alle series op je android kijken ! Gratis en HD :') al mn vriendinnen kijken ook hierop, en degene die een iPhone hebben zijn super jaloers. Zelf heb ik ook deze zomer tientallen series en films hierop gekeken. De app kan niet gedownload worden in de play store maar als je showbox in google intypt heb je zo een link. Geen virussen en rare dingen op deze app xx

 • 5 jaar geleden Amy

  @emma ik kijk hier : http://www.cokeandpopcorn.ch/watch-awkward-online.php

 • 5 jaar geleden Emma

  waar kan je online kijken`?

 • 5 jaar geleden Hessie

  Hahahha die Sadie is ZO geniaal. En dat blonde kind is echt een b*tch! Lekker voor haar.

 • 5 jaar geleden -

  die 2e klopt niet eens :') jezus he check je bronnen toch eens beter man

 • 5 jaar geleden Sara

  Wanneer komt season 4 episode 12??

 • 5 jaar geleden partyflash

  Hou van awkward

 • 5 jaar geleden Pleun

  hahahah zo leuk!

 • 5 jaar geleden Cypresses

  Ik vind awkward echt een leuke serie! Jammer dat d'r de laatste tijd geen nieuwe bijkomen.. Ook niet online

 • 5 jaar geleden hasnadima

  Het tweede moment zonder beeldmateriaal klopt volgens mij niet,

  Was dat niet dat Jenna niet naar de wc kon omdat Matty er was, en dat ze daar dan een beetje ruzie over krijgen en dan laat ze opeens een scheet.

 • 5 jaar geleden scarfman

  Collin was pas in seizoen 3

 1. 1