Lifestyle

Girlscene's Instagram: girlscene_NL

9

Lees ik het goed? Ja! Je leest het goed. Girlscene heeft haar eigen Instagram account aangemaakt. Je kon ons al een poosje vinden op Facebook, Twitter en YouTube, maar tot nu toe bleef het op Instagram nog aardig stil. En dat terwijl de redactie wel volledig Instagram-verslaafd is! Daarom vond de redactie het tijd worden voor een officiële Girlscene Instagram-account, vol met behind the scenes kiekjes en inspiratieplaatjes. Volg ons daarom nu en word ook via Instagram op de hoogte gehouden! Nu vraag je je misschien af hoe je ons kunt vinden op Instagram, want er zijn al een aantal accounts met 'Girlscene'. Het Instagram-account van Girlscene is: girlscene_NL. Dus als je ons zoekt, kun je ons daar vinden ;-).

Op het Girlscene Instagram account vind je voornamelijk foto's van de behind the scenes op de Girlscene redactie. Bijvoorbeeld wanneer we nieuwe beautyproducten binnenkrijgen om te testen, of wanneer de redactie aanwezig is bij een event. Ook vind je er de nodige dosis inspiratie door fijne plaatjes. We willen het de Girlscene lezeressen zeker niet onthouden en daarom hebben we speciaal een Instagram account aangemaakt.

Dus volg ons en laat ook je vriendinnen weten dat we een account hebben op Instagram, zodat je nog beter op de hoogte blijft van de wereld van Girlscene! Ga jij Girlscene op Instagram volgen? Oh, en mochten jullie suggesties hebben over wat je graag op de Girlscene Instagram zou willen zien, let us know! 


Pin je inspiratie op Pinbook

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

9 reacties

 • 5 jaar geleden joepiejajeej

  ik ga jullie gelijk volgen!!!!!

 • 5 jaar geleden Isa

  En weer eentje Ja net zoals @hester zegt en veel quotes! die zijn erg leuk om te lezen!

 • 5 jaar geleden MUSiCLOVER

  En nog een volger erbij! :P

 • 5 jaar geleden Hester

  Ik volg jullie al, leuk! Ik zou het liefste foto's zien van jullie werk en kantoor en jullie zelf, zodat je meer een 'band' met de redactie krijgt (net zoals met jullie Behind the scenes-artikel op zondagavond dus). En natuurlijk previews van producten en leuke quotes!

 • 5 jaar geleden Yasemin Gumus

  superleuke foto´s x

 • 5 jaar geleden Blair

  Idd! Quotes! 💋

 • 5 jaar geleden xEsmeevDijkx

  followed, misschien kunnen jullie ook quotes plaatsen. Persoonlijk vind ik dat echt super leuk om te lezen, liefs.

 • 5 jaar geleden Oats

  ik ook! echt heel leuk

 • 5 jaar geleden Nikki

  Leuk ik ga jullie volgen !

 1. 1