Girlscene's Instagram: girlscene_NL

Lifestyle door Redactie

Lees ik het goed? Ja! Je leest het goed. Girlscene heeft haar eigen Instagram account aangemaakt. Je kon ons al een poosje vinden op Facebook, Twitter en YouTube, maar tot nu toe bleef het op Instagram nog aardig stil. En dat terwijl de redactie wel volledig Instagram-verslaafd is! Daarom vond de redactie het tijd worden voor een officiële Girlscene Instagram-account, vol met behind the scenes kiekjes en inspiratieplaatjes. Volg ons daarom nu en word ook via Instagram op de hoogte gehouden! Nu vraag je je misschien af hoe je ons kunt vinden op Instagram, want er zijn al een aantal accounts met 'Girlscene'. Het Instagram-account van Girlscene is: girlscene_NL. Dus als je ons zoekt, kun je ons daar vinden ;-).

Op het Girlscene Instagram account vind je voornamelijk foto's van de behind the scenes op de Girlscene redactie. Bijvoorbeeld wanneer we nieuwe beautyproducten binnenkrijgen om te testen, of wanneer de redactie aanwezig is bij een event. Ook vind je er de nodige dosis inspiratie door fijne plaatjes. We willen het de Girlscene lezeressen zeker niet onthouden en daarom hebben we speciaal een Instagram account aangemaakt.

Dus volg ons en laat ook je vriendinnen weten dat we een account hebben op Instagram, zodat je nog beter op de hoogte blijft van de wereld van Girlscene! Ga jij Girlscene op Instagram volgen? Oh, en mochten jullie suggesties hebben over wat je graag op de Girlscene Instagram zou willen zien, let us know! 


Pin je inspiratie op Pinbook