Filmtip: Fault In Our Stars

Films & Series door Redactie

In de zomervakantie hebben we eindelijk weer tijd voor voor leuke dingen. Voor picknicks in het park met vriendinnen en dagjes strand... Maar wat als het nou als het geen mooi weer is?! Dan zijn er ook genoeg leuke dingen te doen, er draaien bijvoorbeeld meer dan genoeg films in de bioscoop. Een film die hoog op ons lijstje staat is THE FAULT IN OUR STARS, een romantische maar toch hartverscheurende film. Binnenkort draait 'ie in de bioscoop!

Hoewel we vaker in de winter naar de film gaan, is het ook niet verkeerd om in de zomermaanden een keertje naar de bios te gaan. Als het een opeens regent en je dagje strand in duigen valt bijvoorbeeld. Als het een goede film is, dan maakt het niet eens uit met wie je gaat. FAULT IN OUR STARS is zo'n film. Lekker onderuit zakken met een grote bak popcorn naast je en je laten meeslepen met het verhaal. Want het is een intens verhaal...

"Oké, maar waar gaat de film dan over?" We hebben de synopsis voor je: Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.

THE FAULT IN OUR STARS is gebaseerd op de bestseller EEN WEEFFOUT IN ONZE STERREN van John Green, en gaat over de meeslepende, grappige, spannende en tragische reis door het leven en de liefde.

Fun fact: de film is voor een deel opgenomen in Amsterdam! De Nederlandse actrice Lotte Verbeek heeft ook een klein rolletje in de wachten weten te slepen. Super leuk om ons landje terug te zien in een Hollywood film!

Bekijk de trailer hieronder:

THE FAULT IN OUR STARS draait vanaf 10 juli in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op TheFaultInOurStars.nl en praat mee via #TFIOSNL

Meer informatie? Kijk op de officiële Facebookpagina.

Staat THE FAULT IN OUR STARS ook op jouw watchlist? Wanneer ga jij naar de bios? 

Beeld: © 2014 Twentieth Century Fox

*Dit is een gesponsord artikel