MuchMusic Video Awards: de looks van de rode loper

News door Emma

Gisteravond was een muzikale avond in Toronto. Grote artiesten reisden af naar Canada om daar de MuchMusic Video Awards bij te wonen. Kendall en Kylie presenteerden de show en onder andere Ariana Grande gaf een spetterend optreden. Net zoals bij elke awarduitreiking kunnen we ook nu smullen van de looks op de rode loper! Dit keer kijken we niet alleen naar de dames, maar ook de knappe heren komen aan bod. Wie is volgens jou best dressed?

Het was een drukte van jewelste in Toronto. Honderden fans stonden langs de rode loper om een glimp van hun favoriete artiest of acteur op te kunnen vangen. De meeste sterren waren niet te beroerd om selfies te nemen met het publiek. Verder was het natuurlijk kijken naar outfits. Kendall trok de aandacht met een jurk met een wel héél hoge split en iedereen is spontaan verliefd geworden op Kellan Lutz in zijn rode pak.

De 18-jarige Kendall en de 16-jarige Kylie hadden de eer om de show te presenteren. "Wow, wat een geweldig publiek", riep Kendall, waarop Kylie zei: "We gaan ervoor zorgen dat dit jaar de leukste MMVA's wordt!" Dat is de twee wel gelukt! Naast uitreikingen en optredens gebeurden er ook een paar gekke dingen. Ed Sheeran deelde patatjes uit aan hongerige fans, er was een kussengevecht én een champagnefontijn.

Sterren als Ariana Grande, Ed Sheeran en Lorde gaven spetterende optredens. Hotties Colton Haynes en Kellan Lutz waren aanwezig om de winnaars aan te kondigen. Selena Gomez, Justin Bieber en Drake vielen in de prijzen, maar konden helaas niet aanwezig zijn om de awards in ontvangst te nemen. Natuurlijk spraken ze wel een boodschap in om hun fans te bedanken.

En dan nu... De looks op de rode loper! Wie is er goed gekleed en wie slaat de plank mis?

Kendall Jenner

Kiernan Shipka

Kylie Jenner

Chloë Grace Moretz

Kellan Lutz

Colton Haynes

Imagine Dragons

Ed Sheeran

Jenny Slate

Jedward

Josh Beech & Shenae Grimes

Kiesza

Lorde

Ariana Grande

Wie zag er volgens jou het leukst uit?

Bron beeld: gettyimages