Series & Films

Pretty Little Liars is BACK! (en meer goed nieuws!)

De échte fans van Pretty Little Liars weten dit natuurlijk al lang, die leven al drie maanden uit naar dit moment... Gisteravond werd in Amerika de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Pretty Little Liars uitgezonden! We hebben de aflevering nog niet gezien, maar hebben stiekem wel al gelezen wat er allemaal gebeurt. Rustig maar, we gaan niets verklappen, maar eh... we hebben wel ander heel goed nieuws...

Goed nieuws... althans, voor alle fans die nog lang niet klaar zijn met Pretty Little Liars. Het blijft namelijk niet alleen bij dit vijfde seizoen... Volgend jaar komt er nog een seizoen zes. En.. wait for it, in 2016 zal er zelfs een zevende seizoen worden uitgezonden. We zijn dus verlopig nog niet klaar met de Liars. Niet gek dat TV zender ABC de serie vernieuwd heeft voor een zesde en zevende seizoen, de kijkcijfers van Pretty Little Liars zijn stabiel en goed en het is één van de meest succesvolste series van ABC Family. 

Wat je kunt verwachten? Volgens executive producer Marlene King gaan we een sprong in de tijd maken. In de boeken van Sara Shepard worden de jaren op de universiteit ook besproken, maar in de serie zullen die niet te zien zijn. Pretty Little Liars gaat eenzelfde soort time jump maken als in One Tree Hill, de jaren op de universiteit worden volledig overgeslagen.

Marlene King zegt verder dat "tijd erg langzaam gaat" in Rosewood, dit is niet in de laatste plaats omdat Marlene hoopt dat de serie nog een aantal seizoenen meegaat en omdat er ook gesproken wordt over eventuele films (NOG meer Pretty Little Liars!).

Als je bang bent dat het daarom nog een eeuwigheid gaat duren voordat je weet wie A is, volgens Marlene hoeven we daar niet bang voor te zijn. Daar komen we volgens Marlene namelijk sneller achter dan we denken. Marlene: "Mijn favoriete personage is A, en je begrijpt het wanneer A onthuld wordt, en wanneer de beweegreden van A onthuld is" (maar stiekem zijn wij toch weer bang dat we WEER in het ootje genomen worden, zoals dat altijd gaat bij Pretty Little Liars). 

Bekijk hieronder de promo voor de aflevering van gisteravond:

Heb jij de aflevering van gisteravond al gezien? Wil jij meepraten over de spannende season premiere? Praat dan mee in het Pretty Little Liars topic op het Girlscene Forum.

Ben jij blij met een zesde EN zevende seizoen voor Pretty Little Liars of hebben jullie zoiets van... pfffff nee hè, ik wil nu gewoon weten hoe het afloopt! Moet ik nog zóóó lang wachten/kijken totdat ik eindelijk precies weet hoe de vork in de steel zit?

Bron: Alloy Entertainment

LOVE dit artikel
9 meiden hebben deze blog geloved