De leukste inzendingen van de s.Oliver winactie!

Fashion door Redactie

Een weekendje weg met je moeder, inclusief €600 shoptegoed om te besteden bij s.Oliver? Ehhh, yes please! Dit kon je een tijdje geleden winnen op Girlscene. en jullie hebben daar massaal aan meegedaan. De twee winnaars zijn bekend, maar de inzendingen zijn zo leuk dat we ze graag met jullie willen delen. Kijk je mee? 

Op Girlscene komt minimaal één keer per week een nieuwe winactie, je kunt dus wel zeggen dat je best veel kans hebt om iets leuks te winnen. Eén van de grotere winacties die we gehad hebben is die van s.Oliver. Je maakte kans op een shopweekend met je moeder in Maastricht of Hasselt, inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, en je kreeg er ook nog €600 shoptegoed bij om te spenderen aan s.Oliver kleding! 

Zo'n grote prijs win je natuurlijk niet zomaar, daar moet je wat voor doen. De opdracht was om samen met je moeder naar een s.Oliver verkooppunt te gaan, een foto te maken van jullie s.Oliver outfits en de foto te uploaden op de actiepagina. Dat hebben jullie massaal gedaan! Helaas konden er maar twee mensen winnen, daarom zetten we de rest van de inzendingen ook even in het zonnetje! 

Eerst brachten Emma, Tess van Fashionscene en Karin van Ze.nl een bezoekje aan een s.Oliver verkooppunt...

En toen kwamen de inzendingen!

En de twee winnaars: Belle en Bob

Gefeliciteerd, Belle en Bob. Geniet van het shopweekend met jullie moeders!