Winnen

Win 5x WK koffers t.w.v. €60

[AFGELOPEN] Het schooljaar is zo goed als voorbij en je hebt even een break van werk… Woehoe, eindelijk tijd voor de zomervakantie! En wat is er beter dan op vakantie gaan met een spiksplinternieuwe koffer? Niets. Daarom maak je kans op één van de vijf koffer zodat je helemaal klaar bent voor je trip. Lees verder voor meer informatie!

Een felle zon, witte zandstranden, helder zeewater en palmbomen overal… We krijgen er geen genoeg van. Kom maar op met de zomervakantie! Waarschijnlijk is je vakantie al geboekt en is het nu tijd voor de voorpret. Want wat ga je allemaal doen tijdens de vakantie en welke outfits trek je dan aan? Keuzes, keuzes! Girlscene maakt het inpakken in ieder geval al een stuk makkelijker voor je, want je maakt kans op een shiny koffer waar je alles in mee kunt nemen.

Met de vakantie in zicht is het natuurlijk wel belangrijk om een goede koffer te hebben om al je bikini's, zomerjurkjes en slippers in mee te nemen. Daarom geeft Girlscene maar liefst vijf coole Go With Max WK koffers weg ter waarde van €60. Want al ga je niet naar Brazilië, een koffer komt altijd van pas! En Girlscene zou Girlscene niet zijn als we je niet op reis zouden laten gaan met een stylish exemplaar. Met deze eyecatcher weet je in ieder geval meteen wanneer jouw koffer op de bagageband ligt. En reis je per auto of bus? Dan pik je jouw koffer er zo tussenuit! 


Kan jij die gloednieuwe fel oranje koffer wel gebruiken? Schrijf je dan hier in op de actiepagina en wie weet staat de Go With Max koffer binnenkort in jouw kamer!

Good luck ladies 🙂