Mannen willen brunettes

News door Renee

Brunettes, you lucky girls! ;-) Blondines hebben volgens het onofficiële gezegde misschien meer lol, maar als het er op aankomt kiest een man toch liever voor een brunette. Uit Brits onderzoek blijkt dat mannen de voorkeur geven aan vrouwen met bruine lokken. De ultieme top drie bestaat volgens de Britse mannen namelijk compleet uit donkerharige vrouwen! Ben je benieuwd wie dat zijn? Lees verder!

Misschien verf je jouw donkere lokken graag een tintje lichter, maar voor de mannen hoef je dat niet per se te doen. Uit een onderzoek op Daily Mail blijkt dat mannen niet altijd voor iemand kiezen met blonde lokken. Sterker nog, hun top drie vrouwen - allen beoordeeld op hun looks - bestaat volledig uit vrouwen met donkere haren! 


Kate Middleton

In het onderzoek komt naar voren dat Kate Middleton, prinses van Cambridge, de reden is dat mannen bijna massaal kiezen voor een brunette. Want als de Britse mannen mogen kiezen wie hun ultieme beauty icoon is, kiest ruim de helft voor de natural beauty Kate! Haar naturele make-up looks vallen goed in de smaak bij ruim 58 procent van het Britse mannenvolk. Het blijft niet bij de meerderheid van de mannen die voor brunettes gaan... 31 procent van de mannen houdt ook van de glam looks van zangeres Cheryl Cole en Michelle Keegan maakt de top drie af met 30 procent van de stemmen. 


Cheryl Cole


Michelle Keegan

De complete lijst bestaat uit tien bekende vrouwen waaruit mannen hun favorieten mogen kiezen. Dit is de uitslag:

Top 10 Beauty Icons volgens mannen
1. Kate Middleton (58 procent)
2. Cheryl Cole (31 procent)
3. Michelle Keegan (30 procent)
4. Emma Watson (24 procent)
5. Lily Cole (20 procent)
6. Abbey Clancy (17 procent)
7. Rita Ora (7 procent)
8. Sam Faiers (5 procent)
9. Cara Delevingne (5 procent)
10. Victoria Beckham (4 procent)

Wat vind jij ervan dat Britse mannen Kate Middleton als favoriet kiezen? Wie is jouw ultieme beauty icoon? Zou jij jouw haarkleur veranderen voor een jongen?

Bron: Daily Mail

Pin je favoriete celeb in Pinbook