Lifestyle

10x Superfood boeken

Gaan jouw oren klapperen bij het horen van chiazaden en gojibessen, maar ben jij wel heel erg benieuwd wat die zogenaamde superfoods nu eigenlijk allemaal zijn en wat ze voor jouw lichaam kunnen doen? We zetten tien boeken over gezonde voedings/superfoods op een rijtje. Van Rens Kroes' Powerfoods tot Superfoods voor dummies.


Rens Kroes – Powerfood | 19,99

Rens Kroes (het zusje van Doutzen) deelt in haar eerste kookboek praktische recepten met superfoods! 


Jesse van der Velde & Annemieke Kroon – Superfood recepten | 22,50

In dit boek staan niet alleen lekkere gerechten met 'superfoods' er wordt ook in uitgelegd wat superfoods zijn, waar ze vandaan komen en wat ze met je lichaam kunnen doen.


Brent Agin & Shereen Jegtvig – Superfood voor Dummes | 28,95

In dit boek staat vooral de herkomst en wat superfoods moet je lichaam doen centraal, daarnaast staan er ook recepten in. Dit boek is echt een naslagwerk, een soort van encyclopedie.


Eric van Veluwen & Robert Beckhoven – Quinoa | 25,-

Geniet jij ook zo van quinoa? In dit boek vind je 75 recepten gemaakt met quinoa, gemaakt door een chefkok en een patissier, er staan dus zowel hartige als zoete gerechten in het boek.


Marjolijn van der Velde – 70 groene smoothies | €23,95

Drink jij graag een groene smoothie maar heb je niet zoveel inspiratie? Lees dan het boek 70 groene smoothies van Marjolijn van der Velde daarin staan – zoals de titel al doet vermoeden – 70 recepten voor groene smoothies.


David Frenkiel & Luise Vindahl – The Green Kitchen | 24,95

Dit boek staat vol gezonde recepten met (superfood) groenten.


Saskia van As – Superfood Brood | 17,95

Brood als superfood? Het kan! In dit boek staan recepten voor crackers, muffins, pannenkoeken, wafels en pizza, bereid met bijvoorbeeld groenten waardoor het ineens een stuk gezonder wordt, zeker voor mensen met darmklachten!


Kris Carr – The Crazy Sexy Diet | 19,99

Kris Carr overleefde een zeldzame vorm van kanker door haar leven drastisch te veranderen en gezond te eten. Haar verhaal en haar dieet/levensstijl lees je in dit boek. Of dit ieders leven zal veranderen is nog maar de vraag, maar het kan nooit kwaad om er meer over te weten te komen. (En het zal altijd gezonder zijn dan een dieet waarin je vijf keer per week bij de McDonalds eet).


Kimberly Snyder – The Beauty Detox Foods | 13,99

Superfoods zijn niet alleen goed voor de binnenkant van je lichaam, maar ook voor de buitenkant. Dat lees je in dit boek van Kimberley Snyder.


Seana Smith – Pocket Superfoods | 8,99

In dit pocketboekje vind je informatie over vijftig verschillende superfoods.

Ben jij geïnteresseerd in gezonde voeding, of kan jij er helemaal niets mee?!
Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀