News

Kendall Jenner's eerste huisje

Als je net als wij Keeping up with The Kardashians kijkt, weet je vast wel dat Kendall Jenner al een tijdje op zich zelf wil wonen. Afgelopen seizoen was Kendall op zoek naar een appartement, dit tot verdriet van mama Kris, die haar dochter het liefst zo lang mogelijk thuis wilde houden. Maar nu lijkt Kendall toch haar zin te hebben, ze heeft haar eerste eigen huisje gekocht.

Het appartement ligt in een super exclusieve wijk in Los Angeles en kostte Kendall ongeveer 1,4 miljoen dollar (ruim één miljoen euro). Op de officiële papieren staat de naam van haar moeder Kris Jenner, maar dit appartement is van Kendall, ze heeft het naar verluidt met haar eigen verdiende geld het appartement gekocht.

Kendall's nieuwe optrekje heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Het gebouw waar het appartement in zit heeft een 24-uurs valet-service, een conciërge en een portier, een verwarmd zwembad, een fitnesscentrum en een restaurant.

Klinkt goed, toch? We kunnen je vertellen, het klinkt niet alleen goed, het ziet er ook écht goed uit... See for yourself!

Niet slecht toch? Is het te vergelijken met jouw eerste studentenkamertje ;-)

Bron: TMZ

LOVE dit artikel
16 meiden hebben deze blog geloved