4x slipper trends van 2014

Fashion door Redactie

We zijn altijd weer blij als we de slippers weer uit de kast kunnen trekken. Deze 'schoenen' (kunnen we ze zo noemen?) doen ons denken aan uitstapjes naar het strand en zwoele zomerdagen. Slipper kun je eindeloos combineren en bovendien zijn ze het makkelijkste schoeisel ter wereld; je trekt ze binnen één seconde aan en uit. We love it! Maar wat zijn de slippers van dit moment? Girlscene zet vier trends voor je op een rij.

We zouden willen dat we ze het hele jaar door zouden kunnen dragen, maar dat kan helaas alleen als het zomer is. Ach, zo erg is het ook weer niet, daardoor zijn slippers ook weer extra speciaal. Elk meisje moet in de zomer minstens één paar in huis hebben, anders is je vakantie tenslotte niet compleet. Teenslippers zijn sowieso een musthave, omdat je ze overal onder kan dragen. Eigenlijk is er geen kledingstuk waarmee je ze niét kunt combineren... Van maxirokken en shorts tot skinny jeans en jurken, het kan allemaal! De redactie van Girlscene zet hun favoriete slipper trends op een rij:

Dierenprint

Saai? Dat is een slipper met dierenprint zeker niet. Oké, het valt mee want als je de slipper draagt dan is het meeste van de print bedekt. De dierenprint geeft de slipper net even wat edge. Girlscene's Danique en Emma kiezen allebei voor dierenprint. Danique's slipper heeft nog een knalroze bandje, Emma kiest voor zomers goud.

Shoppen?

€30,95 / €30,95
€30,95 / €30,95

Minimalistisch

Girlscene's Annemerel houdt het liever simpel. Niet teveel poespas! Als je voor de minimalistische trend gaat, dan kun je het bij zwart of wit houden, maar de echte zomerse, simpele kleuren zijn toch zilver en goud. Annemerel heeft gouden Havaianas, want dat staat het mooiste bij haar huid. Heb jij een huid met koele ondertoon? Kies dan voor de zilveren slippers.

Shoppen?

€27,95 / €27,95 / €27,95

Studs

Studs gaan alweer een tijdje mee. Hoewel studs op biker boots inmiddels een beetje uit de mode zijn, studs op slipper zijn wel helemaal hip. Niet teveel studs natuurlijk, er kunnen natuurlijk maar een paar studs op het bandje van de slipper. Dit is de favoriete trend van Renée, zij rockt de zomer met stoere slippers. Bring it on!

Shoppen?

€39,95 / €34,95

Knalkleur

De zomer vraagt om knalkleuren! Het zonnetje zorgt voor vrolijkheid en daar passen we onze outfit graag op aan. Shelley draagt deze zomer slippers met een knalkleur. Dit is een trend die in het bijzonder geschikt is voor meiden die erg bruin worden, want door knalkleuren lijk je extra bruin! En wie wil dat nou niet... ;-)

Shoppen?

€27,95 / €27,95

Wat is jouw favoriete slipper trend? Heb jij al een paar slippers in huis?
Pin je lievelingsslippers in Pinbook!