Winnen

Win 5x C&A T-shirt + €250 shoptegoed

[AFGELOPEN] Yay, Girlscene heeft weer een fijne winactie voor je klaarstaan waarbij je flink shoptegoed kunt winnen! In samenwerking met C&A geven we vijf fashionable crop tops weg. En als je tot één van de vijf winnaressen behoort ontvang je bij je T-shirt ook nog eens een giftcard ter waarde van €50 zodat je een coole outfit om het shirt heen kunt kopen. Lees verder om te zien hoe je kans maakt om te winnen!

De reden dat Girlscene maar liefst €250 shoptegoed weggeeft is vanwege de C&A Re-Imagine Design Challenge! Negen upcoming Europese ontwerpers krijgen de kans om duurzame kledingitems te ontwerpen. Hierbij halen ze inspiratie uit de - lange! - modegeschiedenis van C&A zelf. Natuurlijk mag Nederland niet ontbreken en onder de vele talentvolle designers is de 25-jarige Natalie de Koning gekozen om ons land te vertegenwoordigenHaar kledingstuk is geïnspireerd op het jaar 1931 en het Amsterdamse tramnet. We like! Hier bekijk je haar ontwerp en kun je jouw stem uitbrengen.

Naast dat je op Natalie de Koning kunt stemmen zit er nog meer in voor jou als Girlscene lezeres! Zodra jouw stem is uitgebracht op Natalie de Koning maak je kans op één van de vijf T-shirts - door Natalie zelf gecustomised! - en daarbij ontvang je een giftcard ter waarde van €50. Genoeg geld om in één van de C&A winkels je outfit af te maken, dus!


Wat moet je doen om kans te maken op één van deze vijf shirts + €50 giftcard?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook OF schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
♥ Stem vóór 11 mei via deze link op het ontwerp van Natalie de Koning voor C&A
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wat voor nieuwe artikelen wil je graag lezen op Girlscene? + vul hier je adresgegevens in

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Pin je favoriete tops in Pinbook

LOVE dit artikel
24 meiden hebben deze blog geloved