In pak naar gala: yes or no?

Fashion door Renee

Je mening geven over relevante en minder relevantie kwesties in de wereld doe je tegenwoordig ook op Girlscene! Elke keer legt Girlscene een stelling of kwestie voor waar iedereen op kan reageren. Regelmatig speurt de Girlscene redactie het nieuws en het forum af op zoek naar de meest interessante onderwerpen. Deze keer… Als meisje in pak naar het gala: yes or no?

Myfashion opent een topic op het forum over een pak dragen naar het gala als meisje zijnde. "Aangezien ik jurken dragen vreselijk vind leek het mij leuk om in pak te gaan. Natuurlijk wel een getailleerd en vrouwelijk model zoals Cara Delevingne. Zelf durf ik prima in een pak te gaan, ook al doet de rest een jurk aan. Wat vinden jullie ervan?"


bron

Sleipnir: "Me like!"

Mithrandir: "Heel mooi! Vooral met hoge hakken en zo'n laag uitgesneden decolleté vind ik het erg mooi."

Tessa: "Ja ik vind van wel, maar dan natuurlijk wel zonder stropdas of vlinderstrik. ;) Een paar hoge hakken en anders ballerina's om het vrouwelijker te maken en je haar los. Leuk idee!"

Soepstengel: "Op zich vind ik het wel leuk maar ik zou het zelf never nooit doen naar een gala."

Vogelvrij: "Bij ons val je dan echt uit de maat en vindt iedereen je raar. Maar ik vind het zo gaaaaaf. Jammer dat ik op zo'n vreselijke school zit met allemaal stereotypetjes…"

Bettiepage: "Te mooi! Ik zou wel voor shorts gaan."

Is het in jouw ogen een go of een no go als je als meisje in pak naar het gala gaat?

Pin je inspiratie in Pinbook