Leef deze zomer als een surfer in Bali!

Travel door Redactie

Zie jij het wel zitten om deze zomer te leven als een surfer? De golven trotseren, een beach look en leuke surfdudes, dat klinkt toch als de perfecte zomer! Ook al heb je nog nooit gesurft, iedereen heeft een surfdudette in zich. Geloof het of niet, maar in korte tijd kun je met goede begeleiding leren hoe je de beste golven kunt pakken. En hoe cool is het als je op Bali -dé droombestemming voor surfers- kunt leren surfen? Reis met KILROY en andere jongeren naar Bali en leid deze zomer the surfing life!

Wil jij in korte tijd de beste golven leren pakken? Lijkt het je leuk een tijdje als surfdude of surfdudette te leven? Wil je langere tijd op één plek verblijven? Dan is KILROY's Bali Surf Camp wel iets voor jou! Bali is met meer dan 50 surfspots de droombestemming voor surfers. Goede surfers slaan hun slag bij Uluwatu en Padang Padang. Van juli tot en met september zijn er de beste golven... En laat dat nu net zijn als jij zomervakantie hebt!

Deze zomer krijg jij de kans om te leven als een surfer girl. Binnenkort kun jij de stranden van Bali rocken met een zongebruinde huid, beachy hair en een killer body. KILROY's surfkamp is voor meiden die graag actief bezig zijn en van een uitdaging houden. Het surfkamp op Bali ligt 30 minuutjes van Kuta en het vliegveld van Denpasar. Tijdens het surfkamp werk je hard, maar kun je ook ultiem relaxen in de surfvilla! Elke ochtend krijg je surfles in kleine groepen met hetzelfde niveau. 's Middags kun je een surfboard huren om zelf te gaan surfen. 's Avonds ga je lekker eten en daarna kun je relaxen of naar clubs en bars voor een stapavond.

Let op: leren surfen is gevaarlijk. Voor je het weet wil je niks anders meer! Je kunt al naar KILROY's Bali Surf Camp vanaf €449, hierin zit ook het verblijf en ontbijt & avondeten inbegrepen. Je kunt kiezen tussen van 1, 2 of 3 weken. Boek KILROY's Bali Surf Camp hier.

Heb jij zin om deze zomer te (leren) surfen, maar wil je naar een andere bestemming? Dat kan! In elk werelddeel kun je wel op een surfboard staan. Leer bijvoorbeeld surfen in Portugal, Australië of San Diego. Bekijk het overzicht van alle surfbestemmingen op Kilroy.

Is het bij jou ook gaan kriebelen en wil je deze zomer staan op een surfboard? Heb jij weleens gesurft?