Fashion

Primark Report: Lotte wint €250 shoptegoed!

Girlscene viert graag de opening van nieuwe Primark filialen door flink wat shoptegoed te verdelen onder een paar lucky Girlscene lezeressen. Want wat is er leuker dan nieuwe outfits scoren zonder geld uit te geven?! En zoals je hier leest is er sinds kort een Primark filiaal in Nijmegen open! Lotte won maar liefst €250 shopping money + een private shopsessie met Girlscene. Wil je weten hoe het eraan toeging? Lees dan verder. 

Ik – Renée – mag voor de tweede keer in een maand tijd (onder werktijd!) afreizen naar Nijmegen. Twee keer voor Primark, een van mijn favoriete plekken om leuke T-shirts en accessoires te scoren. Niet verkeerd, dus! Tijdens de opening van de spiksplinternieuwe Primark heb ik volop foto's gemaakt die je in dit report ziet. Deze keer ga ik niet naar de Primark voor een opening, maar om eens flink geld uit te geven met Girlscene winnares Lotte. Zij was de gelukkige persoon die maar liefst €250 ontving om zichzelf een nieuwe garderobe aan te meten. Ze nam haar vriendin Amanda mee en dit is hoe de shopsessie verliep…


Amanda & Lotte

Niet alleen Lotte, Amanda en ik vonden dinsdag een geschikte dag om naar de Primark te gaan, maar liefst half Nijmegen en omstreken was present. Uhhh, het was behoorlijk druk dus! Maar wat wil je dan als er eindelijk een filiaal opent in de omgeving en het vakantie is? Precies, dan ga je winkelen bij Primark. Om half elf is het al een drukte van jewelste, maar gelukkig krijgt Lotte samen met haar vriendin een VIP behandeling. Dat betekent gratis shoppen voor 250 euro en niet in de rij wachten. Bij de paskamers lopen we zo door terwijl de andere mensen minstens een half uur op een hokje moeten wachten. Niet verkeerd om af en toe een voorkeursbehandeling te krijgen terwijl je onbeperkt kleding mee naar binnen mag nemen in plaats van de acht toegestane items… 😉 Na een uur omkleden, kleding passen en nog meer omkleden heeft Lotte samen met Amanda een flinke buit mee naar buiten genomen!

Lotte: "31 maart, ik log in op Girlscene en lees de nieuwe artikelen. De winacties check ik ook even en al snel zie ik een geweldige winactie voor 750 euro shoptegoed bij de Primark! Hij stond al twee weken open, dus ik deed snel mee. Een paar uurtjes later ontving ik een mailtje met als onderwerp: ‘GEFELICITEERD, GIRLSCENE WINNARES!!!’ Snel opende ik het mailtje en verbaast, in shock, trillend las ik alles door. Ik had de 250 euro gewonnen. Ik sprong op, deed een vreugdedansje en rende naar mijn vader toe om het te vertellen.

Na een maandje gewacht te hebben, wat veel langer leek, was het zo ver en stapte ik op 29 april samen met mijn vriendin Amanda in de trein. We kwamen aan in Nijmegen na anderhalf uur en gingen op zoek naar de Primark (leve het navigatiesysteem op de telefoon). Toen kon het beginnen. Samen met Renée van Girlscene liepen we door de Primark en ik vulde al snel mijn hele tas. Dat is toch een heel lekker gevoel hoor, kleding in je tas gooien zonder na te hoeven denken over de prijs. Halverwege de shopping trip kwam een medewerker van de Primark naar ons toe om mij te feliciteren. Ze gaf me een leuke Primark tas met de twee tegoedbonnen van 125 euro en een handig zakje voor een natte bikini als cadeautje. In ongeveer anderhalf uur hadden we de hele winkel doorlopen en was het tijd om te passen.

Mijn tas was ondertussen flink zwaar, dus ik vroeg me al af hoe we dat moesten doen; acht kledingstukken per keer passen en steeds drie kwartier in de rij staan? Toen kwam een leuke verrassing, want Amanda en ik mochten meteen doorlopen naar de invaliden kleedkamer en we hoefden niet te tellen hoeveel we mee namen. Ik moest ongeveer dertig kledingstukken passen, dus dat kostte best veel tijd. Bij de leukste kleding kwamen we even het pashokje uit om Renée een foto te laten maken.

Amanda en ik vormden een stapel met wat we niet namen en legden apart wat we wel wilden nemen, de tweede was gelukkig een stuk groter. Na alles te hebben gepast, gingen we naar de kassa en was er een spannend moment, want hoeveel zou ik hebben uitgegeven? Het uiteindelijke bedrag was €184,50. Een dergelijk bedrag had ik nog nooit uitgegeven! De overige €65,50 heb ik op een giftcard staan en kan ik de komende twee jaar nog uitgeven bij alle Primark filialen.

We namen afscheid van Renée en na een lekkere lunch gingen Amanda en ik weer op de lange reis terug naar huis. Ik heb heel erg genoten van de dag, het was super gezellig en ik ben weer 24 items rijker. Dit zal me nog lang bijblijven. Ik wil de redactie van Girlscene en in het speciaal Renée nog eens bedanken. Wat een geweldige dag heb ik gehad met deze superprijs! Heel erg bedankt. :-)"


Allereerst duiken Lotte en Amanda de hoek met crop tops in. Lotte gaat voor deze lavendelblauwe kleur.


Outfitfoto's maken in donkere pashokjes is niet eenvoudig, maar de top mag hoe dan ook mee naar huis!


Valt het al op dat Lotte gek is op een bepaalde blauwe kleur? 😉


Hoe cool zijn de kleuren van deze broeken!


We lopen door naar accessoires


Waar we deze festival-proof haarbanden scoren. Like!


Als beautyjunkie vind je Renée altijd bij de make-up producten. Lotte moest deze Lip Crayon van Amanda en Renée meenemen, obviously


We lopen door naar de hoek met zomerkleding waar we vooral winterse truien aantreffen…


… nemen One Direction T-shirts mee voor het concert in Amsterdam… 


… om vervolgens de heels te bewonderen


Comfortabel gaat even voor op looks. Vandaar deze schattige ballerina/slip-on schoenen


Cute! Een sjaal met aarbeienprint

Tijd om het pashokje in te duiken om er voorlopig niet meer uit te komen. Deze items mogen onder andere mee naar de kassa:


 Lotte


Heel. Veel. Denim. Primark is the place to be voor goedkope & skinny jeans


Amanda


De laatste items!


Whoops! €184 goed besteed

Nu is het wachten tot er nieuwe filialen openen in onder andere Arnhem en Enschede… Spannend! 

Heb jij het nieuwe Primark filiaal al bezocht? In welke stad bezoek jij meestal Primark? 

Pin je favoriete mode-items in Pinbook