Celebrity selfies zonder make-up

Celebs door Emma

Vergeet foundation, oogschaduw en eyeliner, less is more! Een tijdje geleden schreven we over de trend om minder of geen make-up te dragen. Zelfs celebrities -die over het algemeen niet vies zijn van een laagje make-up- laten hun naakte gezicht steeds vaker zien. Gewoon, via een selfie op Twitter of Instagram. Wil jij weten hoe Demi Lovato, Doutzen Kroes en Beyoncé en meer eruitzien zonder make-up? Lees snel verder!

Celebrities laten ons soms onzeker voelen door hun mooie looks. De sterren zien er altijd flawless uit op de red carpet. Alles klopt, van de prachtige jurken en accessoires tot de perfect geföhnde lokken en mooiste ooglooks. Maar ja, zij hebben dan ook een heel legertje aan stylisten, visagisten en kappers. Daar kunnen wij alleen maar van dromen. 

Gelukkig zijn de celebs er tegenwoordig niet bang voor om hun nude face te laten zien. Steeds meer superstars plaatsen een foto van hun gezicht waar nog geen visagist aan te pas is gekomen. Bij sommigen is het verschil tussen wel en geen make-up heel groot, anderen zijn echte natural beauties. Eén ding is zeker: we moedigen de sterren alleen maar aan om een no make-up selfie te plaatsen. 

Het voordeel van een selfie is natuurlijk wel dat je alles zelf in de hand hebt, de celebs weten de juiste angle wel te vinden. Gooi er een mooie filter overheen en klaar is kees! Toch blijft het leuk om de kiekjes zonder make-up te zien. En als we heel eerlijk mogen zijn... Sommige sterren vinden we zelfs mooier zonder al die lagen make-up!  

Kijk je mee naar de celebrity selfies zonder make-up? 


Doutzen Kroes


Cara Delevingne


Miley Cyrus


Miranda Kerr


Alessandra Ambrosio


Adele


Demi Lovato


Adriana Lima


Annalynne McCord


Ashley Benson


Bella Thorne


Bethenny Frankel


Beyoncé


Ciara


Emilia Clarke


Jennifer Aniston


Jessica Alba


Kourtney Kardashian


Kylie Jenner


Lady Gaga


Lorde


Mariah Carey


Jennifer Love Hewitt


Rihanna


Mel B. & Heidi Klum


Kendall Jenner


Gwyneth Paltrow


Bar Refaeli


Snooki

Wie is volgens jou de mooiste natural beauty? 

Bron beeld: twitter / instagram / facebook

Pin je favoriete natural beauty in Pinbook