Make-up voor elke gelegenheid

Beauty door Redactie

Make-up geeft ons die finishing touch die we soms nodig hebben. Overdag dragen we een beetje mascara en verdoezelen we onze wallen met een beetje concealer. Op de vrijdagavond gaan we echter helemaal los, van smokey eyes tot een kleurrijke creatie die matcht met onze jurk. De BE Creative Make Up is hier ideaal voor, want zij hebben make-up voor elke gelegenheid. Kijk snel verder voor Girlscene's favorieten.

Wij vrouwen hebben verschillende gezichten. De natural look voor een schooldag, een verleidelijke Lolita in de avond en verzorgd voor een date. Van nude tot kleurrijk, met de juiste make-up kunnen we alle kanten op. Een merk die perfecte bij deze gedachte past is BE Creative Make Up.

Met de make-up van BEkun je talloze looks maken en experimenteren met verschillende kleuren. Van intense oogschaduws tot nude lipsticks, het merk heeft een uitgebreid assortiment met 28 verschillende producten. Het is het eerste complete, professionele make-up assortiment voor een betaalbare prijs. En daar houden wij van!

Girlscene's favorieten voor overdag:


€10,99


€12,99 / €14,99


€15,99

Girlscene's favorieten voor 's avonds:


€17,99


€10,99 / €15,99 / €10,99

BE Creative Make Up is exclusief te koop bij ICI PARIS XL. Het hele assortiment vind je hier

Pin je favoriete items in Pinbook

Advertisement