Fashion

Win: shopweekend met je moeder, inclusief €600 shoptegoed bij s.Oliver!

Wat geef je dit jaar aan je moeder… Weer een douchegel? Een boek? Parfum? Elk jaar is het weer een hele opgave om een cadeautje voor Moederdag te scoren. Als je jouw moeder dit jaar geen afgezaagd cadeau wil geven, dan hebben wij een leuke tip: organiseer een moeder-dochter shopdag en voorzie haar van stylingadvies. Als je hier een leuke foto van maakt, dan zou het zomaar kunnen dat je binnenkort shopweekend met je moeder wint, inclusief €600 shoptegoed bij s.Oliver! Wil je jouw mama verrassen met een extra Moederdagcadeau? Lees snel verder! 

Shoppen met vriendinnen is altijd leuk, maar laten we eerlijk zijn… Het liefst shoppen we met onze moeder. Zij weet precies onze smaak, voorziet ons van eerlijk advies én tovert soms haar portemonnee tevoorschijn als ze weet dat we krap bij kas zitten. Maar zou het niet leuk zijn om de rollen eens om te draaien? Winkelen met je moeder, maar dan haar voorzien van stylingadvies en je moeder trakteren op een leuke outfit in plaats van andersom.

Omdat elke vrouw van shoppen houdt, willen wij jou de volgende Moederdag cadeautip geven: Neem je moeder in de maand mei mee uit shoppen bij een s.Oliver verkooppunt en geef haar stylingadvies! Weet jij de leukste moeder-dochter-shopping foto te maken? Dan win je een shopweekend voor jou en je moeder! Een shopweekend is natuurlijk wel zo leuk met shoptegoed, daarom krijgen jullie €600 te besteden bij een s.Oliver store. Tijdens het shoppen mogen jullie lekker gaan lunchen, na het shoppen gaan jullie heerlijk dineren en tot slot zullen jullie in een hotel overnachten met een ontbijtje in de ochtend!

Wacht eens even… We gaan toch niet in hetzelfde merk kleding lopen als onze moeder? Nou, jawel! Het leuke van s.Oliver is dat de kleding voor jong en oud zijn. Zowel je moeder als jij kan er super hip bij lopen in kleding van s.Oliver. Het merk heeft drie stijlen, dus er is voor ieder wat wils. Zo is QS by s.Oliver voor jonge meiden (wij dus) met kleurrijke kleding en veel printjes. Denk ook aan shirts met grappige teksten en gebreide tops. Daarnaast heb je s.Oliver Casual Woman voor jonge, volwassen, fashionable ladies. Hier vind je veel zwart in combinatie met kleuren. Het topstuk van deze zomer is de jumpsuit. Het derde label is de SIR Oliver Women collectie, de wat chiquere en zakelijke lijn van s.Oliver. Hier kan je mama prima terecht! Het is een stijlvolle, maar toch stoere collectie waarbij verschillende materialen als kant, maar ook bijvoorbeeld studs worden gebruikt dit seizoen.

Girlscene's Emma is al een dagje gaan shoppen met haar moeder bij een s.Oliver verkooppunt, namelijk in de V&D Kalverstraat!


Gelukkig is er genoeg keus 😉


Even kijken wat er allemaal is… Voor we het wisten hingen onze armen vol met kledinghangers


Mama was er al gauw uit, het werd dit jurkje. Emma twijfelde… Dit blauwe jurkje misschien?


Uiteindelijk voelde Emma zich het fijnst in deze outfit. De leuke top kost €14 (in de sale!) en het zomerse vestje was €79,95. Mama's jurk was ook €79,95.

Maar voordat je jouw moeder meeneemt om een dagje te shoppen, hebben we nog wat stylingtips voor je op een rij gezet:

Kijk eens goed naar jouw moeder, wat zie je?
– Een lichte haarkleur en blauwe of grijze ogen?
Kies dan voor een mooie lichte en zachte kleur zoals pastel of blauwtinten aan het gelaat. Voelt je moeder zich beter in donkere kleuren? Finish dan jouw outfit met een mooie lichtkleurige sjaal als accessoire.
– Een honingblonde haarkleur en groene of bruine ogen?
Dan mag je jouw moeder letterlijk in de bloemetjes zetten. fleurige kleurtjes, leuke prints, kleine details, ze zal er weg van zijn!
– Een koper of donkerbruine haarkleur en groene of bruine ogen?
Ga dan voor prachtige aardtinten en een casual outfit. Combineer kleuren zoals rood met kaki, paars met geel, blauw met oranje of ga voor een volledige safari look.
– Een donkerbruine, zwarte haarkleur en blauwe of bruine ogen?
Durf te kiezen voor felle kleuren of ga volledig voor het klassieke zwart-wit.

Wil jouw moeder er wat groter uitzien?
DO’S: Kleed haar dan in één kleur, combineer het met een V-hals shirt, mooie pumps en beperk de accessoires.
DONT’S: Vermijd horizontale lijnen zoals verschillende kleuren op elkaar, rok, laarzen, … Dit zal je alleen maar verkleinen.

Grote buste?
DO’S: Shirt met V-hals of donkerdere kleuren zullen de buste verkleinen
DONT’S: Felle prints, gesloten hals of baggy shirts zullen jouw buste alleen maar in de kijker zetten

Een buikje om te verdoezelen?
DO’S: Kies voor een wikkelbloes of -jurk of voor een klassiek casual look kies je best voor een losser T-shirt en daar bovenop een getailleerde blazer.
DONT’S: Strakke shirts, heupbroeken en een riem op jouw buik kan je beter vermijden.

Even op een rijtje… Wat kun je precies winnen?
– Eén overnachting inclusief lunch, diner en ontbijt in Maastricht/Hasselt
– €600 shoptegoed bij s.Oliver

Wil jij je moeder (en stiekem ook een beetje jezelf) verwennen met het állerleukste, extra Moederdagcadeau ooit? Doe dan mee met de winactie! Zo maak je kans:
1. Bezoek een s.Oliver verkooppunt (de dichtstbijzijnde store vind je hier) of bestel een leuke outfit op www.sOliver.nl of www.sOliver.be
2. Maak een pashokje selfie van je moeder & jezelf in een s.Oliver outfit in een pashokje
3. Plaats de foto op Instagram en op de actiepagina
4. Gebruik de hashtag #solivermetmama

It's as simple as that! Ga jij meedoen om een shopweekend met je moeder te winnen?

Must reads 👀