Beauty

DIY: Creatief met nagellak

12

Soms is er niets leuker dan Pinterest en het web afspeuren om inspiratie op te doen. De Girlscene-redactie ging op inspiratietocht en kwam daarbij leuke manieren tegen om je standaard nagellak iets specialer te maken. Tijd om deze creatief-met-nagellak DIY's te delen met je! Ideaal om uit te proberen als je wat meer tijd hebt, zoals in het weekend. Kijk maar mee.

Klik op de bron om de tutorials stap voor stap te bekijken!


bron

The Beauty Department gebruikt een Sharpie om een design te maken op nagels. Maak zelf lijnen of puntjes op droge nagellak en eindig met een topcoat.


bron

Wat zo leuk is aan het nail art blog Miss Ladyfinger is dat het niet zo maar nail art is. Haar creaties zijn namelijk geïnspireerd op items die je op de catwalk ziet, zoals deze Miu Miu trui. Op Miss Ladyfinger lees en zie je vervolgens hoe je bij die look bijpassende nagels creëert.


bron

Als je een keer iets anders wil dan de standaard nail art opties is deze variant iets voor jou. Je hebt drie verschillende bruin/rode nagellak kleuren nodig. Op het blog Chalkboard nails zie je de tutorial terug!


bron

Je ziet het nog steeds de marble nails terugkeren: een soort swirl van nagellak op je nagels. Op YouTube zijn veel tutorials te vinden over hoe je deze creatie zelf maakt. Klik op de bron om te zien hoe je met drie verschillende kleuren deze DIY namaakt!


bron

Een DIY met strakke lijnen van goud, lila en blauw vind je op het blog Nailside. Een gouden pen of Sharpie is perfect om de gouden lijnen te creëren en voor de lila en blauwe basislaag kun je het beste de zijkant van het nagellak kwastje gebruiken. 


bron

Deze nail art van Nailed It is eenvoudig en daardoor geschikt voor iedereen die nog niet zo goed is in het maken van nagelcreaties. Met een sponsje of het puntje van de kwast geef je jezelf in een handomdraai een glitter French manicure. Je kunt er ook voor kiezen om ongeveer 1/4e van je nagel te voorzien van een glitterlaagje, zoals je op de foto ziet. 


bron

Op het YouTube kanaal van Nailasaurus zie je verschillende how to-video's waaronder de waterval nail art. Je hebt onder andere vier verschillende kleuren nodig en een striping kwast waarmee je de lijnen op je nagels maakt. 


bron

Zijn polkadots meer jouw ding? Met vier verschillende kleuren nagellak zoals pastelgroen, blauw, roze en een donkere kleur maak je zo deze look van Polish You Pretty na. Gebruik een satéprikker, de achterkant van een kwast of een nail art kwast om de puntjes op de nagel te zetten. 


bron

Voor de gevorderde meiden zijn er ook veel verschillende opties om je nagels er bijzonder uit te laten zien. Ga net zoals Boom Nails voor een egale onderlaag en ga vervolgens te werk met een witte (of gekleurde) nail striper om een patroon op de nagel te maken.

Bekijk de volgende video's om nog meer nail art inspiratie op te doen:

 

 

 

 

 

Welke nail art ga jij uitproberen?

Pin nailspiration in Pinbook

LOVE dit artikel
22 meiden hebben deze blog geloved