Fashion

De ultieme schooltas - en hoe je die persoonlijk maakt

Laten we er geen doekjes om winden. The Bag van Cowboysbag is eigenlijk gewoon onze lievelingstas. Hij is stevig, hij gaat lang mee, ons hele hebben & houden past erin én hij is verkrijgbaar in de mooiste kleuren.  Dus dat Cowboysbags The Bag en The Bag Small inmiddels bovenaan het lijstje van meest populaire schooltassen staan, dat snappen wij.


The Bag Cognac € 129,95 / The Bag Small Light Grey € 119,95
The Bag Red € 129,95 / The Bag Zwart € 129,95

D’r kleeft slechts één nadeel aan deze toptas. Het kan namelijk knap onhandig zijn als je klasgenoot hetzelfde exemplaar meezeult. Voor je het weet zit je thuis met haar Duitse boeken, terwijl zij met jouw Franse huiswerk zit opgescheept. Moet je je daardoor laten tegenhouden? Nee! Moet er een oplossing komen? Ja!

Kijk, ben je topmodel of zangeres, dan krijg je persoonlijk een kant-en-klare tas thuisbezorgd met je initialen erop. Althans, als je tot de lucky few behoort. Maar goed, wie niet beroemd is moet creatief zijn. Stiekem nog veel leuker ook! Op Pinterest vonden we vijf manieren om je tas een fan-tas-tische DIY-metamorfose te geven:

1. Glitter
Geef je The Bag een upgrade met zilveren/gouden/knalroze glitters of pailletten.  Alleen de voorvakken of handvatten bewerken kan natuurlijk ook! Ga zo te werk.

2. Studs
Hierrr koop je online allerhande studs, waarmee je bijvoorbeeld je initialen of een leuk patroon op je tas kunt aanbrengen. Of breng ze aan op de onderkant. Zie je het niet zitten om de studs zelf in je tas te slaan? De schoenmaker kan dit ook voor je doen. Maar er zijn ook speciale studs die je op je tas kunt lijmen.

3. Stenen
Ben je meer van de bling? In plaats van studs kun je ook mooie stenen uitkiezen. Kies een kleur die mooi past bij die van je tas en plak  ze op de schouderriem of verspreid ze over de tas zelf.

4. Verf (schoolbord/sjablonen)
De echte durfals gaan hun tas te lijf met een verfkwast. Om je hele  tas een originele kleur te geven is misschien wat zonde. Kijk eens of je mooie sjablonen kunt vinden! Er is speciale verf te koop voor leer (vraag bij een speciaalzaak naar Tarrago Color Dye). Of pak het helemaal uniek aan en kies voor schoolbordverf. Zo kun je met krijt elke keer weer iets anders op je tas (laten) schrijven of tekenen.

5. Hangers
Tot slot de meest subtiele optie: koop of maak een unieke hanger, en hang deze aan de hengsels van je tas. Pompons, kralen, sleutelhangers… laat je fantasie de vrije loop! Tip: denk wel even een paar keer na voor je je vol enthousiasme op je dierbare tas stort. De meeste veranderingen zijn niet zo 1, 2, 3 terug te draaien.  Personaliseren is leuk, maar geldt dat ook als de tas je lichtelijk klunzige karakter representeert? Voor de dubbel-linkerhandigen onder ons: misschien een idee om hier een DIY-pro op te zetten.

O, en wil je ook een Cowboysbag als schooltas gaan gebruiken? Kies dan The Bag of The Bag Small - hier gaan als het goed is al je boeken in.

Hoe maak jij jouw tas persoonlijk?

Pin je favoriete tas in Pinbook

LOVE dit artikel
11 meiden hebben deze blog geloved