Lifestyle

10x leuke uitstapjes met mama voor moederdag

6

Voor veel meiden is hun moeder de belangrijkste vrouw in hun leven. Zij is degene die je het leven gegeven heeft. Misschien sta je er niet iedere dag bij stil, maar op moederdag doen we dat wel. Op moederdag zetten we onze mama in het zonnetje. Ons favoriete cadeau voor onze moeder? Een gezellig dagje uit! Ben jij nog op zoek naar een leuke date met mama, wij zetten tien ideetjes voor je op een rijtje.

High Tea (bijvoorbeeld bij Yoghurt Barn)

Neem je moeder mee voor een gezellig high tea! Gezellig theeleuten en je ondertussen helemaal vol eten met lekkere hapjes. Een iets minder groot budget? Je kunt ook zelf de keukenprinses uithangen en een high tea voor jullie bereiden!

Mani/Pedi

Boek een manicure en/of een pedicure voor jou en je moeder en laat je heerlijk verwennen. Geen geld voor een manicure of pedicure? Ga zelf aan de slag als pedicure of manicure! Weet je niet zo goed wat je moet doen tijdens een pedicure? Bekijk dan dit artikel!

Workshop bonbons

Neem je moeder mee voor een workshop bonbons maken! Hartstikke gezellig en... LEKKER! Geen geld voor een workshop? Probeer dan of je thuis aan de slag kunt gaan. Verschillende recepten voor bonbons vind je hier.

Workshop taarten maken

Ook leuk: taarten maken! Ook hier heb je hele leuke workshops voor. Maar goedkoper kan het ook, zoek een leuk recept op internet en maak hem samen met je moeder. Is je moeder niet zo'n bakfan, maak dan de taart voor haar en eet hem samen op onder het genot van een kopje thee. Op zoek naar een lekker recept? Wat dacht je van deze?

Wellnessdagje

Is jouw moeder altijd bezig? Heeft ze een drukke baan waardoor haar mobieltje de hele dag gaat? Neem haar dan mee naar een wellness, hier zijn telefoons namelijk VERBODEN! Hahaha, dan moet ze wel uitrusten en gezellig kletsen met jou! Op zoek naar een leuke aanbieding voor een dagje wellness? Op wellnessbon.nl vind je mooie aanbiedingen.

Een dagje citytrippen

Neem je moeder mee naar een stad waar jullie nog nooit geweest zijn. Lekker winkeltjes ontdekken, thee drinken en nieuwe dingen zien. Heb je een iets groter budget? Dan kun je er misschien zelfs een nachtje aan vastplakken. Check budget websites om goede acties in de gaten te houden!

Uitwaaien op het strand

Ga voor een dagje uitwaaien op het strand. Heerlijk, die frisse zeelucht! Hmmmm, tussendoor eten jullie natuurlijk een lekker stuk taart en drinken jullie een lekkere kop thee bij een fijne strandtent.

Ontbijt op bed

Het is misschien een beetje afgezaagd, maar een ontbijtje op bed valt altijd bij moeders in de smaak. Zelf heeft ze waarschijnlijk weinig tijd om uitgebreid ontbijt voor zichzelf te maken, dus is het extra leuk als jij het voor haar doet. Probeer bijvoorbeeld dit recept voor wentelteefjes met aardbeien.

Moederdag Rondvaart

Op moederdag organiseren verschillende rederijen moederdag brunches op een rondvaartboot. Dan brunch je dus, terwijl je met een boot over het water gaat. Je hebt dit soort brunches overal, in Den Haag, Amsterdam, maar ook op iets mindere stedelijke plekken. Op zoek naar een rondvaart bij jou in de buurt? Google is your friend!

Ga samen naar het (Rijks)museum

Doe cultureel verantwoord en ga voor een dagje naar het museum met je moeder. Vorig jaar opende het Rijksmuseum na een aantal jaren van renovatie, dit is echt een aanrader! Maar misschien zit er bij jou in de buurt ook wel een heel mooi museum waar jullie nog nooit geweest zijn. Vaak krijg je hier als jongere met een studentenkaart of schoolpas korting.

Heb jij nog leuke ideeën voor dingen die je samen met je moeder kunt doen om moederdag te vieren?

Show je uitstapje in Pinbook

LOVE dit artikel
10 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 5 jaar geleden Cheriva

  Ik ga high tea doen met mama, een vriendin en haar moeder

 • 5 jaar geleden Astrifer

  Ik ga met m'n moeder naar Maastricht en betaal een tragus voor d'r

 • 5 jaar geleden HS

  @Damelza ik kom uit Amsterdam en ga altijd naar Universal Nails. Ik vind ze heel chill en goed, en ze hebben verschillende vestigingen!

 • 5 jaar geleden AMjessy5005

  tnx, had ik errug hard nodig!!!

 • 5 jaar geleden Damelza

  Weten jullie toevallig nog leuke adresjes om een manicure/pedicure te laten doen in Amsterdam?

 • 5 jaar geleden Dreamgirl

  Leuk!!

 1. 1