Fashion

‘Panterprint: ordinair of stijlvol?’

Lekker discussiëren over actuele en/of maatschappelijke kwesties? Dat kan nu op Girlscene! Elke week legt Girlscene of een lezeres een stelling voor waar iedereen respectvol op kan reageren. Dit is de plek waar je terecht kunt met jouw standpunten over zaken die op dit moment spelen. Deze keer: zijn panterprint items ordinair of stijlvol?
 

TheSublime opende een topic op het forum over panterprint kleding en accessoires:
"Ik vroeg me af wat de gemiddelde Girlscener van kleding met panterprint vindt. Ikzelf vind het meestal niet zo mooi staan, een beetje goedkoop zelfs (ordinair dus), maar sommige mensen kunnen het wel hebben… Wat vinden jullie?"


bron

Califer zegt: "Ligt eraan hoe je het combineert. Maar meestal is het zo dat als je zelf ordinair/classy bent je kleding er automatisch ook ordinair/classy uit gaat zien, wat je ook draagt. Ik heb zelf genoeg luipaardprint en ik vind niet dat ik het ordinair combineer, maar ik zie genoeg meiden met witte skinnys, Uggs, luipaardprint ergens along the way en dan zo'n peuk in de mond… ja… dat totaalplaatje is gewoon fout. Maar luipaardprint op zich niet. Ik vind dat een tikkeltje ordinair ook wel wat heeft, maar dan bedoel ik eerder ordinair a la the Nanny en niet het stereotype huppelkutje, om maar in Girlscene termen te blijven."

Enkelbijters zegt: "Ligt eraan hoe je het combineert, en tsja: wat versta jij onder ordinair? Als ik aan ordinair en panterprint denk, dan zie ik voor me: meisjes met geblondeerd haar, knot op de kop, legging met een panterhemdje waar zowat hun borsten uitvallen.. Ik combineer 't altijd met een basic iets. En wil ik nog steeds zo'n faux fur panterjas."

Dreetje1990 zegt: "Ik vind het lelijk. Echt iets voor arrogante huppels die alleen maar in willen zijn."

Daenerys zegt: "Ik vind de enige manier om een panterprint te dragen en er niet ordinair uit te zien, een bloesje met de print, en voor de rest alles (broek, blazer, schoenen) zwart. Een broek, schoenen of blazer in panterprint vind ik altijd ordinair. Maar een bloesje gaat dus nog."

Thebrightsideoflife zegt: "Het kan wel leuk zijn, maar het is gewoon vrij snel ordinair gecombineerd vind ik. Een meisje uit mijn klas die draagt wel eens een watervalhals shirtje (zwart) en als 'ondershirtje' een shirtje met een luipaardprint. Dan zie je het een klein stukje en dat ziet er best wel leuk uit hoor. Maar toch kan ik mezelf er al jaren niet toe zetten om het te kopen. Op de een of andere manier kan ik het gewoon niet matchen in m'n hoofd met mijn kledingkast, terwijl ik het toch best wel leuk vind soms."

Wat vind jij: is een panterprint ordinair of niet?

Pin je favoriete print in Pinbook

Must reads 👀