Beauty

5x Girlscene's favoriete zomer blushes

Langzaamaan stijgt de temperatuur buiten en hoeven de dikke truien minder gedragen te worden… Yes, de zomer komt eraan! Misschien verander je niet alleen je kleding maar ook je make-up tijdens deze overgangsperiode. De redactie van Girlscene grijpt in ieder geval weer naar felle blushes. Ook vanaf dit voorjaar mogen de roze en perzik tinten weer gedragen worden. We delen vijf favorieten, kijk maar mee!


Van links naar rechts: Artdeco Cream Rouge, Pupa in 106, Beautyuk in Wild Berry, Artdeco in Gentle Touch, Essence in Heat Wave.

Dit zijn Girlscene's favoriete blushes voor het voorjaar en de zomer. Het varieert van budget tot iets luxer, dus voor ieder meisje zit er een blush bij! Elke blush in dit artikel is op z'n minst een 8+. Kijk maar mee welke blushes de moeite waard zijn.


Essence in Heat Wave, €3,59
Onze eerste favoriete blush voor de warme maanden is deze ombre budget variant van Essence! De kleur doet het goed op een getinte of zongebruinde huid. Als je alle kleuren gebruikt is de blush oranje, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een roze kant te gebruiken. De pigmentatie van deze blush is sterk. Pluspunten! Daarnaast is het natuurlijk best betaalbaar.


Pupa in 106, €21,50
Als er één blush je een frisse blos geeft is het 106 van Pupa wel. De warme felroze kleur is mat en goed gepigmenteerd. Wil je graag een doll look en/of een heldere kleur op je wangen? Dan is dit iets voor jou. Kleur 106 is een universele kleur die bij (bijna) iedereen goed staat. 


Artdeco in Gentle Touch, €8,95
Gentle Touch van Artdeco is meer een blush voor meiden met een warme huid. Daar staat deze perzik kleurige blush namelijk goed op! Peachy blushes zijn erg geschikt voor de zomer, omdat het licht dan warmer is en niet zo koel als in de winter. Dit is trouwens een blush die Lauren Conrad zou dragen, aangezien zij met haar warme huid zo goed als nooit een roze tint op haar wangen draagt. 


Artdeco Cream Rouge for Cheeks & Lips, €11,95
Dit is de enige crème blush van Artdeco, daarom heeft het waarschijnlijk geen naam. In werkelijkheid is deze blush meer aan de warme rosy kant dan oranje peach zoals je op de foto ziet. Wat structuur betreft is het een fijne blush én lippenbalsem. Vaak is het bij deze twee-in-één producten maar de vraag of het goed werkt op zowel de wangen als de lippen, maar dat is met deze Artdeco cream blush wel het geval. Door het spiegeltje in de deksel is het een goede blush om mee te nemen in je tas en op vakantie. 


Beautyuk in Wild Berry, €4,50
Girlscene's laatste favoriet is Wild Berry van Beautyuk. Deze blush scoort pluspunten omdat het aan de onderkant een kwastje heeft. Die kwast is niet van geweldige kwaliteit, maar werkt prima als je het meeneemt als je ergens anders slaapt of in de trein nog je make-up moet aanbrengen bijvoorbeeld. Ondanks dat het een heftige kleur is in het doosje hoef je niet bang te zijn dat je ineens een dikke roze streep op je wangen hebt zitten. Op de foto hierboven is de blush in een paar lagen opgebouwd zodat je het effect goed kunt zien. 

Welke blush vind jij het mooiste? Welk merk draag jij graag?

Inspireer anderen in Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved