Winnen

Win: High Tea voor 4 vriendinnen bij Yoghurt Barn

42

[AFGELOPEN] Lekker bijpraten onder het genot van yoghurtjes, zoete lekkernijen en thee... Wat is er leuker om te doen met je vriendinnen dan een high tea? Niet veel. Althans, volgens ons. Op de Girlscene-redactie zijn we ook gek op high tea's. Onder het mom van werkoverleg hebben we onlangs een high tea gedaan bij Yoghurt Barn... OMG, we hebben nog nooit zo lekker en zo veel gegeten (yoghurt met brownie, need we say more?). Wil jij ook van een overheerlijke high tea genieten samen met drie vriendinnen (t.w.v. €19,50 p.p.)? Doe mee aan Girlscene's winactie!

Als je ooit behind the Girlscene-redactie hebt gelezen, dan weet je dat we van lekker eten houden. Regelmatig komen er lekkere dingen voorbij, dus hoe kunnen we beter werkoverleg hebben dan met een high tea? Precies, daarom brachten we een bezoekje aan Yoghurt Barn, in de Amsterdamse pijp. Er was onbeperkt thee (en dan echt lekkere, van die thee die je in een thee-ei doet), er waren yoghurtjes met stukjes brownie en Bastognekoeken, brownies, caramel short cake, brood, sausjes met yoghurt... Als we er aan terugdenken loopt het water ons weer in de mond. Er werd ons verteld dat de meeste mensen de high tea niet op krijgen en dat we het mee konden nemen in een doggybag. Nou, bij ons is álles opgegaan! Kortom: het was meer dan geslaagd. In dit artikel lees je onze uitgebreide ervaring.

Even meer over Yoghurt Barn... Het is een lunchroom waar yoghurt de hoofdrol speelt. Je kunt er bijvoorbeeld yoghurtjes voor de lunch kopen en zelf samenstellen met verschillende toppings (van brownie tot goji bessen), maar je kunt er dus ook high tea'en! Voor €19,50 per persoon krijg je een high tea met alles erop en eraan. Alles is biologisch! Yoghurt Barn heeft vestigingen in Utrecht en in Amsterdam.

Anyways, vriendinnen hebben soms een high tea nodig. Bijpraten onder het genot van lekkere dingen? Yes please! Bij Girlscene maak je kans op een high tea voor vier personen!

Wil je de high tea winnen? Dan moet je het volgende doen:
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Pinterest of share dit artikel
♥ Like Yoghurt Barn op Facebook
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wie ga jij uitnodigen voor een high tea bij Yoghurt Barn?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Laat je inspireren in Pinbook

LOVE dit artikel
19 meiden hebben deze blog geloved