10x lovely koppels uit tv-series

Films & Series door annemerel

Blair en Chuck, Ross & Rachel, Carrie & Mr. Big... Love stories waar we graag bij weg zwijmelen. Waarom zijn liefdes in het echte leven nooit zo perfect als op tv? Urenlang kunnen we kijken naar Sex and the City, Gossip Girl en The OC... Het maakt ons niet uit hoe vaak we Carrie en Big al samen hebben zien komen, het verveelt nooit. Onze tien favoriete love stories van tv.

Seth & Summer (The OC)

De nerd en het populairste meisje van de klas, een klassiek liefdesverhaal in The OC. Natuurlijk hadden we ook Ryan en Marissa, maar stiekem vonden we Seth en Summer veel interessanter. 

Blair & Chuck (Gossip Girl)

Toen Gossip Girl begon hadden we nooit kunnen bedenken dat we ooit van Chuck zouden kunnen houden. Maar niets bleek minder waar, in het eerste seizoen nog vielen we keihard voor Chuck Bass en we zagen hem het liefst met Blair (en met niemand anders). Zes seizoenen lang waren we team Chuck & Blair. 

Meredith & Derek (Grey's Anatomy)

Kennen jullie de eerste scène van Grey's Anatomy nog? Meredith had (dacht ze) een one night stand met een onbekende hottie. Wat blijkt? Die onbekende hottie was één van haar leidinggevenden in het ziekenhuis. Nu, tien seizoenen verder zijn ze nog steeds ons favoriete koppel in Grey's Anatomy.

Elena & Stefan (The Vampire Diaries)

Elena en Stefan, het was liefde op het eerste gezicht en hoe perfect lijken ze ook samen? Die blik van Stefan in bovenstaand GIF'je zegt alles, toch?

Elena & Damon (The Vampire Diaries)

Maaaaaarrrr toen Elena gevoelens kreeg voor Stephan's broer Damon konden we daar ook helemaal inkomen en nu weten we het niet meer. Team Stefan of Team Damon? Wij zeggen: Team Elena?!

Carrie & Sebastian (The Carrie Diaries)

Before there was sex, before there was Mr. Big, there was just me, Carrie Bradshaw en SEBASTIAN KYDD. We vonden The Carrie Diaries niet iedere aflevering even leuk, maar als Carrie en Sebastian samen waren? Dan was het een perfecte aflevering.

Carrie & Mr. Big (Sex and the City)

Ok, Sebastian vonden we heel leuk, maar Mr. Big.... Ahhhhh. Aiden was een paar seizoenen leuk hoor, maar gaf ons toch niet zoveel vlinders als Mr. Big. Ever thine, ever mine, ever ours... Smelt! Onze favoriete aflevering? De laatste, waarin Miranda tegen Mr. Big zegt "Go get our girl" en dat Mr. Big Carrie dan komt redden in Parijs.

Ross & Rachel (Friends)

Net als in The OC viel in Friends het knappe, populaire meisje (Rachel) voor de nerd (Ross). Tien seizoenen lang waren ze samen, waren ze niet samen, maakten ze per ongeluk een baby en kwamen ze uiteindelijk bij elkaar. Eind-goed-al-goed.

Monica & Chandler (Friends)

Maar Ross & Rachel waren niet het enige lovely koppel uit Friends, Monica en Chandler waren ook favoriet bij ons. Eigenlijk vonden we Monica en Chandler misschien nog wel leuker dan Ross en Rachel. Chandler de hilarische droogkloot, Monica de neurotische perfectionist, en op de één of andere manier waren ze perfect samen.

Rachel & Finn (Glee)

We weten natuurlijk hoe dit is afgelopen, maar we kunnen het niet laten om deze tv romance in dit lijstje op te nemen. Rachel en Finn, vanaf aflevering één wist je dat deze twee samen moesten komen. Het is zo hartverscheurend om te bedenken dat dit sprookje zowel op tv als in real life zo'n abrupt en vervelend einde kreeg.

Wat zijn jouw favoriete tv-koppels?

Deel foto's van jouw favoriete tv-koppels in Pinbook.

Bron beeld: Weheartit