De nieuwe #selfie: de #ladybeard

Lifestyle door Emma

Na de #selfie, de #belfie en de #lelfie is er nu een nieuwe trend: #ladybeards! Zoals de naam al zegt zijn het foto's van meiden die met hun eigen haar een baard maken. Deze nieuwe trend is op verschillende sociale media te vinden zoals Instagram, Twitter en Reddit. En wat blijkt? Er zijn zelfs verschillende manieren waarop je jouw ladybeard kunt stylen! Met vlechtjes bijvoorbeeld. Bekijk hier een aantal voorbeelden van #ladybeards en laat je mening horen. Is deze nieuwe trend leuk of moeten we het bij de selfie houden?

Wie dacht dat het bij selfies bleef, heeft het goed mis. Er zijn al vele andere hashtag-trends gevolgd. De trend van dit moment is de ladybeard. Meiden plaatsen massaal foto's van zichzelf met een zogenoemde ladybeard op sociale media. Denk maar niet dat de ladybeard simpel is, het is juist de uitdaging om de meest originele ladybeard bij jezelf te creëren. Sommige girls gaan all out met ingewikkelde vlechten. Een #ladybeard foto is natuurlijk niet compleet zonder een grappige gezichtsuitdrukking.

Laten we even kijken naar een paar voorbeelden van ladybeards:


Bron: Instagram


Bron: Instagram


Bron: Tumblr


Bron: Instagram


Bron: Instagram

Vooral op de website Reddit is de ladybeard populair, daar is de trend ook begonnen. Op Instagram en Twitter komen er langzaamaan steeds meer foto's van vrouwen met baarden voorbij. Persoonlijk vinden wij deze trend erg grappig, maar of we er aan mee gaan doen? Zo'n mooie ladybeard met vlechten vergt volgens ons veel oefening en we weten niet of we daar de tijd voor gaan vinden. Maar we vinden het super grappig om de #ladybeard foto's te bekijken!

Wat vind jij van de #ladybeard? Doe jij mee aan deze trend? Of houd je het liever bij een selfie?

Bron: dailymail, newzealandherald

Plaats je grappigste ladybeard of selfie in Pinbook