Win: 10x De Blogbijbel [afgelopen]

Winnen door annemerel

Wil jij graag een blog beginnen, maar weet je niet zo goed waar je moet starten? Of ben je net een blog begonnen maar willen de bezoekers nog niet echt komen? Kun jij wel wat hulp gebruiken bij je blog? Er is nu hulp! Carlijn Bekker schreef De Blog Bijbel; voor Beauty Chicks & Shopaholics. Een super handig boekje dat jou helpt je blog verder te ontwikkelen. Bij Girlscene kun je het boekje winnen!

In het boek vind je een stappenplan voor je blog, ontzettend handig om als leidraad te gebruiken. Maar het focust ook op hoe je meer lezers krijgt, hoe je met problemen om moet gaan op je blog, hoe je social media het beste in kunt zetten en.. hoe je geld kunt verdienen met je blog. 

In het boek staan ook interviews met Nederlandse blogguru's, Mascha is voor het boek geïnterviewd, maar ook onze 'eigen' Annemerel is over haar blog geïnterviewd. Annemerel heeft al sinds 2003 haar eigen persoonlijke blog dus had Carlijn heel wat te vertellen.

Ben jij benieuwd naar de Blogbijbel, wij mogen het boek tien keer weggeven.

Wat je moet doen om kans te maken? 

♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag
♥ Volg Girlscene op Tumblr & Pinterest!
♥ & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Waarom wil jij de Blogbijbel winnen?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Laat je inspireren in Pinbook