Trend: veterloze gympen

Fashion door Redactie

Thank god it’s Friday! Het weekend staat voor de deur en we kunnen wel wat inspiratie gebruiken. Tijd voor een flinke dosis fashion van onze grote zus Fashionscene.nl. Zij zetten iedere vrijdag weer een fashionable artikel voor je klaar waar ze de nieuwste trend of musthave uitlichten. Deze week: veterloze gympen aka slip ons. 

Een van de meest populaire schoenensoorten op dit moment is absoluut de slip on. Deze hippe sneaker hebben we gespot bij bloggers en in onze streetstyle. Ook zelf zijn we helemaal fan van deze schoen en Fashionscene’s Emma heeft er dan ook zo snel mogelijk een aangeschaft met panterprint. Like, like dubbel like!


Bron

Slip ons zijn sneakers met een wat dikkere zool en stoffen bovenkant. Een van de merken die slip ons populair heeft gemaakt is Vans. Met de classic slip on shoes werd de schoen vooral gedragen door skaterboys- en girls. Anno 2014 zien we de slip ons vooral bij fashionista’s langskomen en vaak uitgevoerd in een leuk dierenprintje of metallic kleur. Grondlegger van deze trend in 2014 is het high end merk Celiné. Te prijzig voor ons, maar mooi om naar te kijken.

Blogger Chiara Ferragni van The Blonde Salad is ook helemaal fan van slip ons. Zelfs zo fan dat ze een aantal slip ons ontwierp voor haar schoenencollectie voor Steve Madden. Wij van Fashionscene vinden ze echt prachtig, maar de slip ons worden waarschijnlijk (wij houden nog een beetje hoop) niet in Nederland verkocht. Chiara heeft negen verschillende modellen voor Steve Madden ontworpen. Naast de slip ons ook sandaaltjes en hakken.


Bron


Bron


Bron


Bron: Pinterest


Bron: Pinterest 


Bron


Bron

Slip ons staan het mooist onder een skinny jeans of broek. De blogger bij wie wij afkijken is Camille van Camille over the rainbow. Zij combineert haar coole slip ons met een leren broek, shorts of destroyed boyfriend jeans. De schoenen zijn ideaal voor de opkomende lente. Wij zetten de leukste slip ons voor je op een rijtje.


Nelly / Vans


Asos / H&M 


Asos / H&M


Pull & Bear / Nelly

Welke veterloze gympen wil jij hebben?