Lea Michele's nummer 'You're Mine' voor Cory Monteith

Lifestyle door Emma

Na een verschrikkelijk jaar heeft Lea Michele de draad weer opgepakt. De Glee-ster is hard bezig met haar solocarrière. Na haar single 'Cannonball' is vandaag haar eerbetoon aan de overleden Cory Monteith uitgekomen. Het nummer draagt de naam 'You're Mine', een emotionele ballade. Pak de tissues er maar bij, luister hier naar Lea's nieuwe nummer. 


Bron: Instagram

Het is alweer een paar maanden geleden dat Cory Monteith dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer. Hij is overleden aan een overdosis alcohol en drugs. Het was bekend dat de acteur verslavingsproblemen had, maar zijn vriendin Lea heeft hem altijd gesteund. Cory en Lea waren onafscheidelijk, het is moeilijk om te bedenken hoe verschrikkelijk het verlies moet zijn geweest voor de actrice/zangeres. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten (wat wij ook totaal hadden begrepen), is Lea de studio ingedoken om haar verlies op die manier te verwerken. Ook kunnen we dit jaar een boek verwachten met de naam 'Brunette Ambition'. 

Lea's eerste single 'Cannonball' is al uit, dat smaakte naar meer! De brunette had al aangegeven dat er een liedje op haar album zou staan dat ze voor Cory had geschreven, dit kunnen we nu eindelijk horen! Bijna zouden we het nummer nooit te horen krijgen, 'You're Mine' werd op het laatste moment aan het album 'Louder' toegevoegd. Lea twitterde gisteren: 'Mijn nieuwste nummer You're Mine is mijn favoriete liedje van Louder. Het is zo speciaal voor mij en de tekst ligt zeer dicht bij mijn hart.' In een interview vertelt ze: 'Het is ons nummer. Als ik aan hem denk, dan luister ik naar You're Mine'.

Volgens Lea is het te danken aan Cory dat ze haar solocarrière is gestart. In het blad Teen Vogue verklaart ze dat haar band met Cory haar de kracht heeft gegeven om ermee te beginnen. 'Ik voel nog steeds de intense liefde die Cory en ik delen, het geeft me kracht. Op de één of andere manier weet ik dat hij me volgt. Alles wat ik nu doe, doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor hem'.

Het is dus een emotioneel nummer en de teksten liegen er niet om: 'And I told you all my dreams and fears, and you looked at me and your eyes filled with tears,' zingt Lea. 'And you said those three words I'd been waiting for. You became a part of me.' Maar ook deze tekst raakt ons: 'You're mine for life, and I'll be by your side. We are entwined. You're mine for life, hold me until we die. I'm yours and you are mine.'

Ok, tijd om naar het nummer te luisteren! 

Wat vind jij van Lea's eerbetoon aan Cory? Wat vind je van het nummer? 

Bron: eonline, nu, rtl