Beauty

Inspiratie: Vlechtjes in vlechtjes

Kijk jij ook vaak verlekkerd naar de kunstige vlechtjes van celebs. Ziet jouw (imitatie) vlecht er ook vaak uit als een slap aftreksel van je inspiratieplaatje? We kennen het probleem. Zien de vlechtjes van celebs er vaak volumineus en romantisch uit, bij ons wordt het meer een braaf schoolmeisjes vlechtjes. Maar nu niet meer, want we hebben dé manier voor mooie volle romantische vlechten. Vlechtjes in vlechten.

Door vlechtjes aan je vlecht toe te voegen geef je je haar meer structuur, door deze structuur lijkt je haar voller en krijg je niet de brave schoolmeisjes look.

Hoe ga je te werk?

- Zorg ten eerste dat je haar lekker stug is. Gebruik droogshampoo of volumepoeder om je haar wat meer body te geven. Wil je het echt serieus aanpakken? Krul je haren dan voordat je het gaat vlechten, dit zorgt voor nog meer body (maar kan het klusje wel een heel gedoe maken.

- Vervolgens kun je aan de slag gaan. Dit kun je op heel veel verschillende manieren doen. Er zijn werkelijk honderden manieren waarop je je vlecht kunt maken. We hebben wat inspiratie voor je opgezocht.


Bron

Maak een scheiding in je haar, laat een paar plukken aan de voorkant hangen en maak aan één zijde een vissengraatvlecht. Maak vervolgens een vlecht met al je haar aan de zijkant van je hoofd en verwerk de vissengracht in de vlecht. Maak de vlecht daarna wat speels door plukjes eruit te trekken.


Bron

Maak twee vlechtjes aan de voorkant van je haar en steek deze vast op de achterkant van je hoofd. Maak vervolgens een rommelige vlecht van de rest van je haar. Voor deze look moet je echt zorgen dat je haar lekker stug is, op net gewassen schoon haar gaat dit niet werken. Maak je haar stug met droogshampoo en creëer met touperen wat extra volume.


Bron

Maak drie vlechten van je haar en vlecht ze vervolgens in één vlecht.


Bron

Maak eerst een staart van je haar. Pak vervolgens een pluk en rol deze om het elastiekje heen, zet dit vast met een schuifspeldje onder je staart. Verdeel je staart in drie plukken en maak één vlecht. Maak vervolgens een vlecht met de vlecht en de rest van je haar verdeeld in twee plukken.


Bron

Verdeel je haar in drie delen en maak van één van deze delen een vlechtje, geen strak vlechtje, maar een losjes gevlochten vlecht. Verwerk dit vlechtje vervolgens met de rest van je haar in een grote losse vlecht.


Bron

Deze vlecht van Lauren Conrad is op dezelfde manier gedaan als de vlecht hierboven, alleen zie je hier dat de voorkant van het haar leuk is weggestoken door een pluk naar binnen te draaien en vast te zetten op haar achterhoofd.


Bron

Wauw, deze vlecht van Blake Lively is prachtig. Ze heeft één vissengraatvlecht, één normale vlecht en vervolgens dit allemaal in een messy vlecht aan de zijkant van haar hoofd verwerkt. Heel erg cool. De vlecht wordt afgemaakt met een mooie speld.

Ook Girlscene's Annemerel ging aan de slag. Ze verdeelde haar haren in drie delen, van de plukken aan de zijkant maakte ze twee vissengraatvlechten, de derde pluk deed ze niks mee. Vervolgens maakte ze één grote vlecht met de twee vissengraatvlechten en de losse pluk. Voila!

Wat is jouw favoriete vlecht? Pin jouw vlechtinspiratie in Pinbook!

LOVE dit artikel
68 meiden hebben deze blog geloved