Winnen

Win: Danique's biker jack van Goosecraft t.w.v. €229,95 [afgelopen]

Leren jasjes, we just can't get enough. Een tijdje geleden schreven we over onze liefde voor leren jasjes. Lekker warm met een sjaal in de winter, helemaal hip op een festival in de zomer. Een kledingstuk dat nooit uit de mode gaat. Goosecraft heeft de mooiste leren jasjes waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Wij bij Girlscene zijn gek op het merk! In het artikel had de hele redactie een Goosecraft jasje aan en we vroegen jullie: welke leren jas vind jij het leukst? De stemmen zijn getelt, Danique's biker jacket komt als winnaar uit de bus. Jij kunt dit stoere leren jasje winnen! Hoe? Lees snel verder. 

Een leren jasje staat bij elke look. Hoe je het ook draagt, met dit item sla je de plank nooit mis. Combineer het met skinny jeans en stoere boots, of draag het juist over een jurkje. Een leren jasje is niet voor niks één van de tien items die je in je kledingkast móet hebben. Liefst van echt leer, want dat is niet alleen mooier, maar het gaat ook langer mee. Sterker nog, een leren jas wordt met de jaren juist mooier. 

Oké, een nepleren jas kan er ook echt uitzien en is bovendien een stuk vriendelijker voor je portemonnee, maar hij gaat zeker niet zo lang mee als een echte leren jas. Wij zijn er dan ook voor om te investeren in een wat duurder exemplaar. Een grote uitgave in één keer, maar op lange termijn valt het reuze mee. Er is een handig rekensommetje voor: deel de prijs van het item door het aantal keer dat je het kledingstuk aan gaat doen. Geloof ons: een leren jas ga je super vaak dragen. 

Mocht je nu denken 'tja, ik ben het wel met jullie eens, maar op dit moment heb ik echt geen cent te makken...'. No worries, er is nog een manier om een leren jas aan je garderobe toe te voegen. Girlscene mag namelijk het leren jasje weggeven die Danique aan had bij de Goosecraft fotoshoot. 


Dit leren jasje van Goosecraft kost €229,95 en kun je hier vinden. 

Wil jij dit stoere jasje winnen? Doe dan mee: 
♥ Log in op je Girlsceneprofiel 
♥ Stuur een mail met ideetjes op het gebied van muziek, celebs en beauty & mode DIY's naar info@girlscene.nl
♥ En geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens + MAAT in te vullen:

Hoe ga jij de leren jas van Goosecraft combineren?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Pin je favo look met leren jas in Pinbook

LOVE dit artikel
27 meiden hebben deze blog geloved