Lifestyle

Zwangerschapstest? Bestel het online!

9

Een zwangerschapstest... Dat klinkt niet als iets wat je nodig hebt. Maar toch kan het zomaar zijn dat je het moet gebruiken. Je weet natuurlijk wel dat je altijd bescherming moet gebruiken als je seks hebt, maar in de praktijk kan het wel eens anders gaan. Oeps, dat was niet de bedoeling. Wat nu? Uitsluiten dat je zwanger bent en kijken of je geen soa's hebt. Klinkt heel simpel, maar voor veel meiden is het toch een grote stap om naar de winkel te gaan voor een zwangerschapstest. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet per se naar de winkel voor een test, je kunt het ook online bestellen bij MediHome.


Bron

Je kunt er voor kiezen om een zwangerschapstest in de winkel te kopen, maar uhhh... dat is toch een beetje eng. Sta je dan, in een drukke winkel en dan moet je zo nonchalant mogelijk om een zwangerschapstest vragen. Wat zullen de mensen van je denken? Zucht, dan maar morgen proberen als het wat rustiger is. Maar van uitstel komt afstel en voor je het weet durf je helemaal niet meer. Geen goede zaak, want als je onveilige seks hebt gehad dan is het belangrijk om uit te sluiten dat je niet zwanger bent en geen soa's hebt.

Gelukkig hebben we het internet! Je hoeft niet meer bang te zijn om een zwangerschapstest te halen, want je kunt het in de veiligheid van je eigen huis bestellen. Bij MediHome kun je een zwangerschapstest bestellen (maar ook veel meer andere testen, zoals een Chlamydia zelftest). Wees niet bang dat de test die je online bestelt niet veilig is, de zwangerschapstest van MediHome is 99% betrouwbaar en kan al 1 dag na de verwachte menstruatie een positief resultaat laten zien.

Wat krijg je bij de test?
Een aluminium zakje met daarin een teststaafje en een zakje met vochtabsorberend middel. Het vochtabsorberend middel is voor het bewaren van de test en is verder niet nodig voor het uitvoeren van de test
Een bijsluiter

Hoe werkt het?
Stap 1:
Scheur het aluminium zakje bij de inkeping open. Haal het teststaafje uit het zakje.
Stap 2: Houd het teststaafje met één hand aan het ronde gedeelte vast. Gebruik de andere hand om de dop van het teststaafje te halen, zodat het absorptiegedeelte vrijkomt.
Stap 3: Houd het uiteinde met het absorptiegedeelte naar beneden. Houd het absorptiegedeelte tenminste 10 seconden in de urinestraal zodat het goed nat wordt. Plas niet voorbij de pijl op de teststrip. Een andere mogelijkheid is om de urine in een schoon bakje op te vangen en het absorptiegedeelte tenminste 3 seconden tot de pijl op het teststaafje in de urine te dopen.
Stap 4: Doe het dopje weer terug op het teststaafje en wacht tot er gekleurde lijnen verschijnen. Lees na 3 minuten het resultaat af. Wacht niet langer dan 5 minuten met het aflezen van de resultaten.

De zwangerschapstest van MediHome kost €4,95. Wil jij een test bij MediHome bestellen, als is het maar voor 'het geval dat'? Dat kan, bestellen doe je hier.

Laat je inspireren op Pinbook

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved