10 Items die je deze lente/zomer in je kast moet hebben

Fashion door annemerel

De laatste uitverkoopjes hangen nog in de winkel, het begint nu pas écht koud te worden, maar toch kijken wij al naar het volgende seizoen. De lente (en de zomer). We vonden tien items die komend seizoen écht niet in je kledingkast mogen ontbreken, als we de catwalk mogen geloven dan tenminste.

Metallic

Op de catwalk onder andere gezien bij Diane von Furstenberg, wij gaan voor deze rok van Monki.

Crop Tops

Crop Tops zijn ook deze lente en zomer nog een grote trend! Op de catwalk werd de trend onder andere gespot bij Chanel. Wij vonden deze top bij River Island.

Sportief

De sportieve trend is en blijft groot dit seizoen. We zagen de trend onder andere op de catwalk bij Marc by Marc Jacobs. Wij kiezen zelf voor een jasje van Nike.

Lange rok

Geen minirokjes dit seizoen, maar maxirokken! We zagen ze bij Valentino op de catwalk, wij vonden deze bij ASOS. Een vergelijkbare rok vind je hier!

Bloemrijk

We zagen veel bloemenprintjes op de catwalk, bijvoorbeeld bij Oscar de la Renta. Ook in de winkels hangen genoeg bloemenprintjes voor een stuk vriendelijker prijsje. Dit jurkje vonden we bij ASOS.

Print

Prints zijn hét dit seizoen. We spotten de print onder andere bij Peter Pilotto op de catwalk. Ons jurkje is van Arrogant Cat.

Oversized Jeans

Geen fan van skinny jeans? Heb jij geluk, baggy jeans zijn hot. We zagen ze onder andere bij Topshop op de catwalk. Wij shopten deze bij ASOS.

Sheer

Sheer zagen we onder andere op de catwalk bij Stella McCartney, bij Oasis koop je de betaalbare variant.

Tekst

Zeg het met woorden! Ze doen het onder andere bij J. Crew, wij slaagden voor een shirt met tekst bij ASOS.

Ruffles

Met ruffles zit je goed dit seizoen. We spotten ze onder andere op de catwalk bij Bottega Veneta. Een iets goedkopere variant op de ruffledress vonden we wederom bij ASOS.

Wat is jouw favoriete trend van dit seizoen? 

Pin jouw favorieten in Pinbook