Fashion

Mode & outfit inspiratie op Girlscene’s Pinbook

Je herkent het vast wel… De momenten dat je – op z'n minst! – een half uur bezig bent om een outfit bij elkaar te krijgen. Het lijkt allemaal niet mooi bij elkaar te staan en ondanks dat je kast uitpuilt van de kleding lijkt het alsof je niets hebt. Wat nu? Doe mode en/of outfit inspiratie op! Om je een handje te helpen en je te laten inspireren deelt Girlscene mode afbeeldingen van Pinbook en het internet. Kijk snel verder!

Ken je Girlscene's Pinbook al? Dit is de plek op Girlscene om je favoriete beelden te plaatsen, te delen en te loven. Wat je op Pinbook veel ziet zijn coole hair do's, mooie slaapkamers, knappe mannen en veel fashion foto's. De perfecte plek om wat inspiratie op te doen. 🙂

Girlscene lezeressen zijn al druk aan het pinnen geslagen en de redactie kwam de volgende beelden tegen. Pin het in je lookbook of sla het op en bekijk het nog eens als je even niet meer weet wat je aan moet trekken de volgende dag!


Draag leer bij leer, zwart op zwart in combinatie met gouden details en accessoires
 


Leg outfits op de grond of op bed om te zien hoe het staat. Combineer dit voorjaar een short met een warm vest of draag het nu al met een panty.


Girly & cute: een skater skirt met een basic shirt en een opvallende ketting


Combineer verschillende materialen met elkaar


Draag stoere boots bij een lieve outfit


Ga een dag voor chique met een mooie leren tas, gouden accessoires en een fluffy jas


Trek iets fleurigs aan!


Draag een (wollen) trui op een rokje

Wil je nog meer (nieuwe) foto's pinnen? Bekijk dan eens de mooie foto's op modeblogs zoals The Blonde Salad, Wendy's Lookbook, Kenzas en StyleScrapbook. Tumblr en WeHeartIt zijn ook goede plekken om je te laten inspireren, zoals onderstaande foto's!


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron


bron

Heb jij al je lookbooks gevuld op Pinbook? Waar doe jij outfit en mode inspiratie op?