Beauty

13x (cat) ears haaraccessoires

18

Houd je ervan om iets leuks met je haar te doen en ben je net zoals Katy Perry en Taylor Swift gek op cat ears haarbandjes? Goed nieuws! De budget kledingketens brengen massaal haaraccessoires met oren uit. In 2013 was de haaraccessoire al in opkomst en in 2014 zien we nog veel meer decoraties voor het haar. Girlscene selecteert 13 verschillende (cat) ears inspired versieringen voor het haar op. Lees snel verder!


Katy is gek op haarbanden, net zoals deze met cat ears!
Beeld: Getty Images

Katy Perry en Taylor Swift dragen graag een haarband met kattenoren, maar er zijn nog meer verschillende versies en varianten verkrijgbaar. Wat dacht je van scrunchies, hoeden en oorwarmers? Yes, het is allemaal te koop. Ideaal als je even iets anders wilt dan je standaard kapsel en af wilt stappen van een simpele diadeem of elastiek.

Scrunchies
Waarschijnlijk herinner je niet veel van de scrunchie trend uit de jaren '90. Maar stiekem maken ze een comeback en zie je ze veel vaker in het straatbeeld! Op de redactie vinden we een scrunchie met oren net iets leuker dan de gemiddelde scrunchie, zoals de blauwe met polkadots van H&M.


H&M elastiek € 4,95

Haarband
Wat je het meeste ziet is een haarband of diadeem met cat ears. Deze zijn in alle verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Vaak kun je kiezen uit een zwarte of gouden band en ook de oren verschillen qua materialen. Girlscene's favoriet is de eerste met kant van ASOS, omdat deze haarband een edge heeft. 


ASOS haarband € 14,05


ASOS haarband € 14,05


ASOS haarband € 16,86


Oysho diadeem € 2,99


ASOS haarband € 16,86


Urban Outfitters haarband € 3,50


Boohoo haarband € 4,00


New Look haarband € 4,99

Oorwarmers
Zie je er graag modieus uit maar wil je tijdens koude fietsttochten wel je oren warm houden? Probeer dan eens deze oorwarmer. De band gaat deels over je voorhoofd, waardoor je minder tot geen last hebt van de gure wind.


New Look via ASOS oorwarmer € 9,82

Party ears
Clip de onderstaande oren vast op je hoofd voor de ideale party haaraccessoire. Kijk bij New Look of Urban Outfitters als je deze cat ears wilt bemachtigen. 


New Look cat ears € 2,80

Hoed
Als je meer van de hoeden dan van de haarbanden bent - auw, herken je de pijn van te strakke haarbanden? - zijn de volgende twee opties waarschijnlijk iets voor jou. Bij (onder andere) Romwe en Boohoo scoor je deze hoedjes! 


Romwe hoed € 21,49


Boohoo hoed € 15,00 & bij H&M!

Welke is jouw favoriet?

Vergeet niet om de leukste cat ears haaraccessoires op Pinbook te delen!

LOVE dit artikel
7 meiden hebben deze blog geloved