Lifestyle

De 10 best gelezen artikelen van 2013

Het nieuwe jaar is alweer even bezig, maar toch willen we nog een keer terugblikken op vorig jaar. In 2013 hebben we ons elke dag weer ingezet om leuke artikelen voor jullie te schrijven. Het ene artikel scoorde beter dan de ander, maar we zijn al blij als één van jullie het leuk vindt of er iets aan heeft. Toch zijn we extra blij met een artikel dat super goed bekeken is, want dat betekent dat veel van jullie er plezier van hadden. Wij zetten de tien best gelezen artikelen van 2013 op een rij. Kun jij raden welk artikel van 2013 op nummer één staat?

10. 5 heerlijke smoothies, van zoet tot fris!
Smoothies zijn lekker, fris en super gezond. Het leuke aan smoothies is dat je heel veel verschillende smaken kunt maken. Je kunt je favoriete fruit toevoegen of zaden en zelfs groente voor een groene smoothie. Het is altijd slim om een vloeistof toe te voegen, zoals sinaasappelsap, water, melk of kokoswater. Dit zorgt ervoor dat de smoothie drinkbaar is.

Laten we eerlijk zijn: we houden allemaal van smoothies. Het is gezond én lekker, een betere combinatie kun je niet krijgen. Vooral in de zomer zijn we er dol op... En jullie blijkbaar ook! Het artikel met vijf heerlijke smoothie recepten scoorde super goed in 2013. 

9. Superfoods: Lijnzaad & chiazaad
Superfoods zijn voedingsmiddelen met (extreem) grote hoeveelheden voedingswaarden. Vijf jaar geleden had nog maar een handjevol mensen in Nederland van superfoods gehoord, inmiddels is het een ware hype. Twee populaire superfoods zijn lijnzaad en chiazaad, wij zochten uit waar ze nu eigenlijk zo goed voor zijn.

2013 was het jaar van de superfoods. Iedereen at zich vol met gojibessen en ongebrande noten, maar blijkbaar waren jullie ook wel benieuwd waar lijnzaad en chiazaad goed voor zijn. Het artikel scoorde namelijk nummer 9 in de top 10! 

8. Show je kamer: Elianne
Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Elianne.

De rubriek 'Show je kamer' is al heel lang een succes, maar de kamer van Elianne mag zich de winnaar van 2013 noemen. Jullie hebben hem zo vaak bekeken, dat hij op nummer acht van de best gelezen artikelen staat. 

7. What to do als het misgaat tijdens uitgaan? 
Een avondje stappen vinden we hartstikke leuk. Lekker dansen op de muziek, de perfecte manier om het weekend in te luiden! Sommige ouders maken zich een beetje zorgen als jij uitgaat. Op zich niet onterecht, want soms kun je in lastige situaties belanden. Daarom maakt Girlscene een EHBU: Eerste Hulp Bij Uitgaan. Wat doe je bijvoorbeeld als jongens je steeds lastig vallen?

Een avondje stappen is niet altijd leuk, soms gaan er ook dingen mis. Daarom hebben wij een EHBU: Eerste Hulp Bij Uitgaan gemaakt. Hopelijk hebben jullie wat aan de tips :-). 

6. SHOCKING: Justin Bieber's dubbelganger
Weet je nog dat Justin Bieber was gespot met een joint in zijn hand? Alle fans waren geschokt en #CutForBieber was als protest gestart. Maar het blijkt nu dat de popster helemaal niet aan het blowen was. Degene met de joint in zijn hand was Robin Vereccas. De verwarring is niet gek, want Robin lijkt eng veel op Justin. Meet Justin Bieber's dubbelganger...

Het was een bewogen jaar voor Justin Bieber. Zo kwam hij in het nieuws om zijn aapje, hij spuugde op een fan en de zanger zou met een joint in zijn hand gespot zijn... Of toch niet? Dat laatste is in ieder geval niet waar, want het bleek de Vlaamse Robin Vereccas te zijn. Robin lijkt zó erg op Justin, dat ze bijna niet uit elkaar te houden zijn. Blijkbaar vonden jullie het leuk om te lezen, want het artikel heeft plek zes veroverd. 

5. Strak in 30 dagen a.k.a. 30 day shred
Strak in 30 dagen? Dat klinkt fantastisch, toch? 30 dagen zwoegen en zweten om vervolgens super strak in je bikini te kunnen verschijnen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar als we celebrity trainer Jillian Michaels moeten geloven is het hartstikke mogelijk. Met haar 30 Day Shred work-out ben je volgens haar bikini klaar in slechts 30 dagen.

In de maanden voor de zomer doen sport artikelen het altijd goed, want ja, we moeten die bikini body toch ergens vandaan halen... Het artikel over 30 day shred staat op nummer vijf van de best gelezen artikelen van 2013. 

4. Motivatie voor een mooi en gezond lichaam
Heb jij al goede voornemens gemaakt? Grote kans dat 'een mooi en strak lichaam' daar bij zit. Want ja, dit jaar wil je écht bikiniproof over het strand kunnen paraderen. Helaas lukt het niet altijd. De eerste weken gaan vaak goed, maar daarna val je vaak weer terug in de oude routine. Je mist wat motivatie en doorzettingsvermogen. Maar geen nood, Girlscene heeft hier iets op bedacht! Wil je weten wat? Lees dan snel verder.

'Healthy is the new skinny' is een quote waar wij het heel erg mee eens zijn. En omdat iedereen wel wat inspiratie kan gebruiken voor de zomer (lees: een extra push om onze pyjamabroek te verruilen voor onze sportbroek) hebben we motivatie voor een mooi en gezond lichaam op een rij gezet. Blijkbaar vonden jullie het wel leuk om te lezen, want het artikel staat op nummer vier. 

3. Jouw naam op Coca-Cola
120 jaar lang stond er 'Coca-Cola' op ieder product van Coca-Cola, maar deze zomer komt daar tijdelijk verandering in. Tot en met 31 augustus staat er namelijk niet alleen Coca-Cola op de flessen, aan één zijde van de flessen staat één van van de 150 populairste Nederlandse voornamen.

Dit was voor ons ook een grote verrassing, maar aan de andere kant waren de namen op de Coca-Cola flesjes ook wel een groot succes vorig jaar. Dit artikel heeft de derde plek gehaald. 

2. Zo heeft fitness echt effect
Sporten: een voornemen dat op heel veel lijstjes staat dit nieuwe jaar! Als echte fanatiekeling gaan we weer eens flink aan de bak in de sportschool om die extra kilootjes eraf te trainen. De zomer komt er immers weer aan. Maar hoe kunnen we nu het beste trainen en is het eerst cardio of eerst krachttraining? Waarom zouden we eigenlijk behalve afvallen, ook trainen?

Blijkbaar vroegen veel van jullie je af hoe fitness het beste effect heeft, want dit artikel staat op nummer twee van de best gelezen artikelen. 

1. 30 day squat challenge -are you in?
Met het weer van de afgelopen weken vergeet je bijna dat op 21 maart  de lente begint. Maar goed, als de temperaturen onder het vriespunt liggen, hebben we in ieder geval genoeg tijd om aan onze beach body te werken! Met de 30 Day Squat Challenge zijn jouw billen en benen klaar om gezien te worden zodra de zon doorbreekt. Ga jij de uitdaging aan?

Onze Renée was nog niet eens begonen met haar stage bij Girlscene toen ze dit artikel instuurde, maar haar allereerste artikel is toch echt het best gelezen artikel van heel 2013. Wauw, you go girl

Wat is jouw favoriete artikel van 2013? 

Bron: Google Analytics

LOVE dit artikel
14 meiden hebben deze blog geloved